Cristina Martinas are un CV impresionant in zona comerciala, in special in zona de online – Flanco, Elefant si FashionDays se numara printre companiile unde a ocupat functii de conducere. “Ma consider o persoana ambitioasa si incapatanata – invat multe de una singura”, subliniaza ea, intr-un interviu in care am dezbatut, pe larg, starea eCommerce-ului romanesc, a Flanco pe online (si nu numai), dar si a concurentei si a sistemelor care functioneaza, si nu prea, in piata.

Autoportret – foarte autodidacta, ii place sa invete lucrurile singura si sa experimenteze. “Extrem de incapatanata – cand stiu ca se poate face un lucru, nu cedez. Daca vad solutia, am vizibilitate si directia necesara, nu se poate sa mi se spuna nu!”, afirma ea.

Cristina este o persoana volubila si foarte abila in a-si alege cuvintele, dar si echipele cu care lucreaza. Ea acopera in prezent segmentul de comercial – tehnic, customer support, comercial si continut, pentru zona de online a Flanco, unul dintre cei mai mari retaileri electroIT din Romania. Anterior, ea a fost director de vanzari – din fericire, nu incearca sa imi vanda ceva anume.

Cititi continuarea interviului si ce spune Cristina Martinas despre cat de greu este sa vinzi acum ceva pe Internet si planurile pentru Flanco.ro pe Wall-Street PRO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri