Distribuitorul local Complet Electro Serv (CES) si-a listat atat brandurile proprii, cat si produsele din portofoliul de distributie IT&C, electronice si electrocasnice in eMAG Marketplace, care reuneste in prezent peste 2.000 de magazine partenere.

Complet Electro Serv (CES) anunta listarea ofertei de produse din portofoliu in platforma eMAG Marketplace. In urma acestui parteneriat, clientii eMAG vor avea acces la branduri noi din categoriile IT&C, electronice si electrocasnice.

Complet Electro Serv aduce in eMAG Marketplace atat branduri proprii, precum Myria, Vortex, Simbio, Everest, cat si branduri pentru care compania este distribuitor (Promate, AUX, Faber, Lenovo (smartphones), Adata, Ecko,Trust, Cinemount, Cata).

Platforma eMAG Marketplace a inregistrat anul acesta o crestere accelerata, ajungand in prezent la 2.000 de magazine partenere, care au peste 1.000.000 de produse listate. Cumulat, oferta eMAG (eMAG si eMAG Marketplace) acopera o gama vasta de produse, de la telefoane, electronice, electrocasnice la jucarii, produse de casa si gradina, mobila si cosmetice, de la produse de ingrijire personala la articole sportive.

Construita asemenea unui mall, platforma Marketplace ofera posibilitatea fiecarui magazin partener sa isi stabileasca singur conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, dar si preturile, atata timp cat asigura clientilor aceleasi standarde de calitate cu care s-au obisnuit la eMAG.

Citeste si:
Proiect pilot inedit: Altex deschide magazin in Auchan
Proiect pilot inedit: Altex...

Despre Complet Electro Serv
Complet Electro Serv (CES) este o companie romaneasca parte a grupului Altex, infiintata in 1991, care a dezvoltat o gama variata de produse adaptata nevoilor consumatorilor. Complet Electro Serv este unul dintre principalii producatori si distribuitori de echipamente IT&C, electronice si electrocasnice din Romania, cu brandurile proprii (Myria, Vortex, Simbio, Everest,) dar si distribuite (Promate, AUX, Faber, Lenovo (smartphones), Adata, Ecko,Trust, Cinemount, Cata).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Iata care este comanda minima in online pentru livrari gratuite