Distribuitorul local Complet Electro Serv (CES) si-a listat atat brandurile proprii, cat si produsele din portofoliul de distributie IT&C, electronice si electrocasnice in eMAG Marketplace, care reuneste in prezent peste 2.000 de magazine partenere.

Complet Electro Serv (CES) anunta listarea ofertei de produse din portofoliu in platforma eMAG Marketplace. In urma acestui parteneriat, clientii eMAG vor avea acces la branduri noi din categoriile IT&C, electronice si electrocasnice.

Complet Electro Serv aduce in eMAG Marketplace atat branduri proprii, precum Myria, Vortex, Simbio, Everest, cat si branduri pentru care compania este distribuitor (Promate, AUX, Faber, Lenovo (smartphones), Adata, Ecko,Trust, Cinemount, Cata).

Platforma eMAG Marketplace a inregistrat anul acesta o crestere accelerata, ajungand in prezent la 2.000 de magazine partenere, care au peste 1.000.000 de produse listate. Cumulat, oferta eMAG (eMAG si eMAG Marketplace) acopera o gama vasta de produse, de la telefoane, electronice, electrocasnice la jucarii, produse de casa si gradina, mobila si cosmetice, de la produse de ingrijire personala la articole sportive.

Construita asemenea unui mall, platforma Marketplace ofera posibilitatea fiecarui magazin partener sa isi stabileasca singur conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, dar si preturile, atata timp cat asigura clientilor aceleasi standarde de calitate cu care s-au obisnuit la eMAG.

Despre Complet Electro Serv
Complet Electro Serv (CES) este o companie romaneasca parte a grupului Altex, infiintata in 1991, care a dezvoltat o gama variata de produse adaptata nevoilor consumatorilor. Complet Electro Serv este unul dintre principalii producatori si distribuitori de echipamente IT&C, electronice si electrocasnice din Romania, cu brandurile proprii (Myria, Vortex, Simbio, Everest,) dar si distribuite (Promate, AUX, Faber, Lenovo (smartphones), Adata, Ecko,Trust, Cinemount, Cata).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri