FashionUP, unul dintre principalii retaileri online de articole vestimentare din Romania, isi anunta rezultatele inregistrate de Black Friday. Campania s-a desfasurat de-a lungul unui weekend prelungit, incepand de pe 18 noiembrie, si a cuprins intregul portofoliu de produse. FashionUP a trecut cu succes de weekendul reducerilor si pregateste noi oferte promotionale pentru saptamana care abia a inceput. Produsele comandate de miile de clienti au fost procesate. Livrarile au inceput inca de vineri, cand au pornit spre clienti peste 1.500 de produse.

„Reducerile ca de Black Friday continua la FashionUP cu «Black Week». Ne-a bucurat foarte mult impactul pozitiv pe care il are acest eveniment si am adaugat deja produse noi cu oferte speciale dedicate fiecarei zile. Marti, de exemplu, va fi «#shoesday», o zi in care vom promova noi oferte la incaltamintea pentru femei, barbati sau copii. Vor urma zile dedicate rochiilor, articolelor sport si multor altor produse pentru care am negociat preturi reduse cu furnizorii nostri. Vrem ca astfel sa ii ajutam pe toti clientii nostri sa isi cumpere ce doresc“, a declarat Alin Stanciu, fondator FashionUP.

La final de Black Friday, FashionUP a consemnat urmatoarele rezultate:

  • 27.000 produse vandute, fata de 8.500 in 2015
  • Volum total al vanzarilor de 4 milioane lei
  • Cele mai multe comenzi au fost inregistrate din orase precum: Bucuresti (38% din volumul total al comenzilor), Constanta, Cluj, Timisoara, Iasi
  • Cea mai mare comanda inregistrata a fost in valoare de 6.200 lei
  • Cel mai scump produs vandut a fost un ceas Ferragamo in valoare de 4.079 lei
  • Cosul mediu de cumparaturi a fost de: 260 lei
  • Printre cele mai populare categorii s-au numarat: geci si paltoane pentru femei, rochii si incaltaminte barbati
  • Traficul online s-a mentinut ridicat tot weekendul, aproximativ 600.000 clienti vizitand site-ul in cele trei zile de reduceri
  • In total, au fost plasate 16.000 de comenzi
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri