Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul Piatraonline.ro, magazin online dedicat exclusiv pietrei naturale, incheie anul 2016 cu o cifra de afaceri de peste 5 000 000 euro, iar pentru 2017 estimeaza cresteri de peste 40%. Anul 2017 inseamna primii 10 ani de Piatraonline pe piata finisajelor cu piatra naturala in constructii din Romania.

„Pentru 2017 estimam o crestere de peste 40% a cifrei de afaceri. Mai mult decat atat, 2017 inseamna primii 10 ani de Piatraonline, motiv pentru care avem in plan activitati aniversare. In plus, ne dorim sa exploram mai mult zona de B2B din Romania si sa crestem pietele din Europa, acolo unde avem deja nenumarati clienti inca din 2014”, mentioneaza Mariana Constantinescu-Bradescu, managing partner Rock Star Construct.

Anul 2016 a fost unul plin de provocari pentru compania Piatraonline: s-a inceput cu schimbarea si maturizarea identitatii vizuale, lansarea brandului de ardezie flexibila SKIN, pana la investitii in zona manageriala si de sisteme, platforma website noua, sisteme de vanzari si management informational. Astfel, in cadrul showroom-ului s-a construit primul apartament-concept de 60mp in valoare de 32.000 euro, iar in februarie 2017 va fi lansat cel de al doilea apartament-concept.

Peste 6.000 de proiecte/clienti au beneficiat de produsele si serviciile companiei in ultimele 12 luni. In ceea ce priveste stocurile de produse, in 2017 se vor investi peste 400.000 Euro intr-un nou spatiu de depozitare pentru ca 99% dintre produse sa fie permanent in stoc. Pana la finalul anului echipa Piatraonline va creste cu 50%.

Tendintele si materiale la moda in 2017

In ceea ce priveste tendintele in materie de piatra naturala si decoratiuni interioare sau exterioare, cele mai solicitate amenajari sunt realizate din mixuri de pattern-uri, iar imprimeurile 2D si 3D castiga cat mai mult teren. Culorile vedeta pentru 2017 vor fi nuantele de verde inchis, iar albastru navy devine noul negru. Accentele de verde se vor regasi mai ales la realizarea pieselor de mobilier sau de decoratiuni, dar si pentru personalizarea peretilor cu un accent matur si echilibrat.

Mai mult decat atat, fie ca vorbim de case sau apartamente, clasicul tapet va fi inlocuit cu caramida fina si mata pentru a accentua stilul minimalist si industrial.

In materie de piatra naturala, marmura va fi elementul-vedeta pentru ca se revine la un stil clasic impletit cu elemente minimaliste din care nu vor lipsi insertiile de cupru, un detaliu obligatoriu pentru proiectele de amenajare. Marmura alba precum marmura Thassos sau Calacatta sunt printre vedetele anului 2017 in materie de amenajari si cu siguranta vor fi solicitate in foarte multe proiecte de catre arhitecti si dezvoltatori imobiliari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri