Walmart a iesit la rampa cu cel mai agresiv raspuns in fata concurentului Amazon, de la achizitionarea startup-ului Jet.com, vara trecuta. Incepand de astazi, Walmart va incepe sa ofere transport gratuit, in 48 de ore, la peste 2 milioane de produse, fara a fi nevoit sa platesti vreo taxa de membru.

Gama produselor va include “lucruri esentiale” de zi cu zi, precum produse pentru casa, pentru bebelusi, animale de casa, solutii pentru curatenie, produse de infrumusetare, electronice, jucarii sau alimente care nu necesita refrigerare, scrie Techcrunch.

Walmart a testat anterior un serviciu pe baza de abonament, similar cu Amazon Prime, ShippingPass, care costa 49$/an – fata de 99$ cat este serviciul Amazon. Serviciul a inceput prin a livra in termen de 3 zile, insa, rapid, Walmart a redus timpii de livrare la doar 48 de ore.

De saptamana aceasta, compania a renuntat la ShippingPass, Walmart va oferi, “din oficiu”, transport gratuit, daca valoarea produselor va depasi 35$/comanda.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri