Ilya Kretov, general manager eBay pentru Rusia si tarile emergente ale Europei, va fi prezent pentru prima oara in Romania, la unul dintre cele mai importante evenimente regionale de eCommerce din regiune, ecomTEAM.

Ilya va fi prezent in zilele 22 si 23 martie, la Brasov, in cadrul conferintei ecomTEAM. Aceasta este prima prezenta a unui top manager eBay in Romania, piata care devine din ce in ce mai interesanta pentru cea mai mare platforma de licitatii online din lume.

Ilya Kretov a fost numit manager regional eBay in noiembrie 2016. Anterior, Kretov a fost Deputy General Manager, Marketing, pe Rusia si Pietele Emergente. El s-a alaturat eBay in 2013 pe pozitia de Director de Marketing.

Anterior, managerul eBay a lucrat in giganti precum Google si Mars, avand peste 10 ani de experienta in marketing si dezvoltarea de branduri internationale pentru companii majore din vest. Kretov este, de asemenea, si lector in marketing la RMA Business School.

Vino la ecomTEAM 2017! Invata cum sa cresti traficul, cum sa atragi si sa fidelizezi clientii si care sunt cele mai eficiente strategii in 2017! Inscrie-te acum!

Profita de ofertele speciale din ultimele zile de inscriere pentru a putea discuta cu Kretov planurile de expansiune ale eBay in tara, dar si ponturi pentru a vinde/cumpara mai eficient de pe platforma. Totodata, experienta de marketing a GM-ului pe regiune al eBay se va dovedi a fi o resursa exceptionala pentru cei prezenti.

Alaturi de Ilya Kretov, la ecomTEAM 2017 va participa si Maxim Uvarov, head of product and marketing la gigantul american.

ecomTEAM a atras si anul acesta speakeri de top, atat din Romania cat si de pe plan international.

Astfel, Fernando Muñoz este unul dintrei cei mai cunoscuti experti SEO din Spania, auditor si consultant pe search engine optimization, experimentat si in marketing online. Este investitor in qashops, OPTI si Farmacia.bio, membru SEMPO si speaker frecvent la unele dintre cele mai importante conferinte internationale. Fost profesor master class la Pompeu Fabra University, MIB si Kschool SEO, acesta se arata onorat de a putea impartasi din cunostintele sale audientei din Romania, de la ecomTEAM.



Vine din Belgia, s-a extins, treptat, in mai multe state din Europa, are mai multe startup-uri si experienta de 16 ani in eCommerce.

Maarten Deboo, CEO Baldwin si Wizmo, “spune pe bune” ce functioneaza, si ce nu, la site-urile de eCommerce, cum sa faci marketing eficient, ce instrumente sa folosesti, dar si best (si worst) practices. Nu rata prezentarea si workshop-ul lui Maarten Deboo, aflat si el pentru prima oara la un eveniment de anvergura din .ro.

Florinel Chis are nu mai putin de 15 ani de experienta in eCommerce, “jucand” intr-una dintre cele mai concurentiale piete din lume – Marea Britanie -, timp de mai multi ani. S-a intors in Romania pentru a prelua conducerea ARMO, asociatia magazinelor online din tara. Florinel va fi prezent activ la ecomTEAM, oferind informatii, punctuale, despre eCommerce-ul romanesc.

Sorin Psatta si Matei Psatta sunt doi dintre cei mai cunoscuti si dinamici specialisti din zona de marketing. Cu o experienta cumulata de zeci de ani, acestia isi unesc fortele, ca tata si fiu, pentru a sustine un workshop de exceptie pe zona de marketing – o oportunitate pe care ecomTEAM v-o aduce in data de 23 martie.

Doi dintre cei mai buni specialisti pe zona de UI/UX din Romania vin de la Zitec, companie cu o crestere fulminanta in ultimii ani. Este vorba de Alex Axon si Catalin Stefanescu. Cu un portofoliu de zeci de client, atat din eCommerce dar si alte industrii, acestia vor sustine un workshop “hands on” pe zona de user interface/user experience.

Dupa ce a condus cel mai mare procesator de plati din Romania, PayU, Daniel Nicolescu are unul dintre cele mai promitatoare proiecte de pe piata de plati cu cardul – Symphopay. Afla de la ecomTEAM cum iti poate schimba business-ul un POS inteligent si ce influenta va avea in piata, dar si in ce directii ar trebui sa mearga eCommerce-ul romanesc, de la unul dintre cei mai experimentati antreprenori si manageri din Romania.

Structura ecomTEAM implica o prima zi dedicata studiilor exclusive de piata, a key speech-urilor si a dezbaterilor interactive, in timp ce a doua zi este dedicata workshop-urilor aplicate; acestea vor fi de “dificultate” medie spre ridicata, avand ca scop oferirea de informatii relevante, implementabile. In ambele zile vom pune accent pe interactiune si pe aflarea de informatii, in mod personalizat.

Printre speakeri se vor numara executivi din FAN Courier, dar si Valentin Radu, Omniconvert, unul dintre cei mai apreciati specialisti pe A/B testing. Nu vor lipsi antreprenorii din domenii conexe eCommerce, precum Ionut Grossu, Service-Return.com, dar si, bineinteles, magazine online si din zona de omnichannel.

ecomTEAM 2017 este powered by FAN Courier.

Profita de ofertele speciale din ultimele zile de inscrieri! Vino la ecomTEAM 2017!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri