Ai un magazin online? Poti participa la ecomTEAM, evenimentul anului in ecommerce, daca participi la un concurs organizat de wall-street.ro impreuna cu GPec.

Wall-Street.ro impreuna cu GPec ofera sansa unica unui magazin online de a participa la o editie istorica a ecomTEAM, evenimentul anului in ecommerce. Spune-ne ce magazin online ai si poti castiga un bilet VIP pentru doua persoane, care cuprinde participarea la ambele zile ale evenimentului, alaturi de cazare si mic dejun inclus la Drachehaus, in Brasov.

Toti cei care participa la concurs, insa nu castiga, primesc participare gratuita la conferinta daca vor achizitiona bilete la workshop-urile din a doua zi.

Ilya Kretov, general manager eBay pentru Rusia si tarile emergente ale Europei, va fi prezent pentru prima oara in Romania. Aceasta este prima prezenta a unui top manager eBay in Romania, piata care devine din ce in ce mai interesanta pentru cea mai mare platforma de licitatii online din lume.

Alaturi de Ilya Kretov, ecomTEAM a atras si anul acesta speakeri de top, atat din Romania cat si de pe plan international.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri