Black Friday 2017, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, a inceput la eMAG, cu reduceri de pana la 90% la doua milioane de articole. In fiecare an retailerul ofera reduceri substantiale la o serie de produse surpriza, precum aur sau diamante, iar in oferta de anul acesta se regasesc abonamentele de sanatate, cu preturi mai mici cu pana la 60%.

eMAG Black Friday 2017 aduce reduceri de la telefoane, televizoare, laptopuri, fashion si article sportive, pana la electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala, mobila, jucarii si anvelope, iar ele vor putea fi achizitionate si in rate fara dobanda, prin intermediul cardurilor partenere.

Black Friday 2017 eMAG: reduceri la abonamente de sanatate

  • Abonament medical individual "Comfort", pentru adulti, in cadrul clinicilor Regina Maria, valabil 12 luni, redus cu 59%, la pretul de 288 lei. Il poti cumpara de AICI.
  • Voucher "Analize Laborator" in valoare de 500 lei, in cadrul clinicilor Regina Maria, valabil 6 luni, redus cu 30%, la pretul de 350 lei. Il poti achiziona de AICI.
  • Abonament medical individual "Comfort Extra", pentru adulti, in cadrul clinicilor Regina Maria, Valabil 12 luni, redus cu 38%, la pretul de 1.104 lei. Il gasesti AICI.
  • Pachet analize medicale "One Day Check-up Elite", in policlinica Regina Maria Baneasa, valabil 6 luni, redus cu 50%. Il gasesti aici la pretul de 3.600 lei.
  • Pachet de Servicii Stomatologice 12 luni - Beauty Smile: 1 consultatie generala completa, 1 evaluare bucala si dentara, 1 plan de tratament, 1 detartraj, 1 periaj profesional, 1 fluorizare,1 instructaj periaj corect, 3 extractii simple si 3 plombe, redus cu 60%, la pretul de 178 lei. Il gasesti AICI.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri