Vino la ecomTEAM 2018, eveniment de traditie in Romania si in regiune, pe 28 si 29 martie, la Brasov. Speakeri de renume international, panel-uri interactive, worskshop-uri specializate si, bineinteles, sesiuni de networking vor oferi un mediu perfect atat pentru veteranii industriei cat si pentru cei care fac primii pasi in “ecommerce-ul antreprenorial”.

In 2017, vanzarile online care au avut loc prin intermediul smartphone-urilor au reprezentat 48,7%(20 miliarde de euro) din totalul vanzarile m-commerce( mobile commerce – cumparaturi realizate prin intermediul device-urilor mobile). Conform unei prognoze realizate de catre eMarketer, cumparaturile online realizate prin intermediul smartphone-urilor vor reprezenta 56% din procentul total al vanzarilor mcommerce pana in 2021, aceasta crestere fiind ajutata si de vanzarile in scadere ale tabletelor. Piata din Regatul Unit al Marii Britanii a fost una in care au fost inregistrate cele mai mari vanzari de tablete din Europa.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: By Jirapong Manustrong / Shutterstock.com