Fashion Days a introdus din octombrie 2017 o noua optiune de livrare a comenzilor pentru clientii sai, prin intermediul retelei Postei Romane. Astfel, clientii Fashion Days pot opta sa isi ridice coletele dintr-unul din cele peste 500 de Oficii Postale din intreaga tara.

Practic, pe langa optiunea de livrare prin curier, clientii Fashion Days au acum libertatea de a alege livrarea produselor si prin intermediul Oficiilor Postale. In plus, livrarea este gratuita pentru comenzile de minimum 50 de lei, pragul fiind mai mic decat in cazul livrarii prin curierat rapid.

Flexibilitate pentru clienti

Noua optiune de livrare prin Oficiile Postale ofera o flexibilitate sporita clientilor Fashion Days. Astfel, in momentul plasarii comenzii, acestia au optiunea de a-si alege Oficiul Postal unde doresc sa le fie livrat coletul, iar ulterior sunt informati asupra sosirii coletului prin intermediul unui SMS de confirmare, dupa care au la dispozitie 7 zile calendaristice pentru a-si prelua comanda. In plus, clientii isi pot ridica inclusiv sambata coletele de la Oficiile Postale care au program in weekend.

“Vrem sa transformam experienta de shopping a clientilor Fashion Days intr-una cat mai placuta si comoda. Cu peste 500 de puncte de lucru in toata tara, Posta Romana era alegerea fireasca pentru clientii nostri cu un program incarcat. Acestia nu doar ca isi pot prelua comenzile din Oficiul Postal cel mai apropiat lor, pot deschide si verifica coletele in momentul livrarii si pot achita contravaloarea lor, daca nu au facut-o, deja, online”, spune Robert Berza, general manager Fashion Days.

De la implementarea noii optiuni, peste 4% din totalul comenzilor au fost livrate in Posta Romana.

Barbatii, care reprezinta peste 35% din clientii Fashion Days Romania, au dovedit un interes mai mare pentru aceasta noua optiune de livrare. Astfel, in top 10 cele mai livrate categorii de fashion in Oficiile Postale, se regasesc urmatoarele linii masculine: tricouri, incaltaminte sport, pantaloni,

ghete, ceasuri si jachete/veste. Doamnele care au ales sa isi ridice coletele de la Posta Romana au comandat cel mai frecvent pulovere, bluze, rochii si ceasuri.

Clientii Fashion Days care au optat pentru livrarea in Oficiile Postale au inclus, in medie, 1,8 produse/comanda, cu un pret mediu per produs de 115 lei, iar 84% dintre clienti au ales plata ramburs. Cel mai mare interes pentru aceasta optiune a fost inregistrat in zilele adiacente Black Friday, cu o crestere de 1.237% fata de perioada obisnuita. Cele mai multe colete au fost livrate in Oficiile Postale din Bucuresti (aproximativ 5.000), Cluj-Napoca (aproximativ 330), Constanta (aproximativ 280 de colete), Timisoara (aproximativ 270 de colete) si Iasi (aproximativ 250 de colete).

Cele mai scumpe produse achizitionate de pe Fashion Days si livrate in Oficiile Postale fiind:

• Bratara rigida cu balama si design grafic Ballerina, Auriu, Freywille – 4,352 de lei
• Ceas barbatesc argintiu cu auriu, Tissot – 1,504 de lei
• Ochelari de soare unisex maro tortoise Wayfarer, Ray-Ban - 528 de lei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri