evoMAG organizeaza, in perioada 16-25 februarie, Winter Black Friday, un eveniment dedicat reducerilor in care peste 18.000 de produse, din toate categoriile listate in site, vor beneficia de discounturi de pana la 70%. Clientii din Bucuresti pot opta pentru ridicarea comenzilor din showroom-ul evoMAG si pentru livrare in 3 ore, pentru produsele aflate in stoc, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

„Lichidarile de stocuri sunt printre cele mai de succes campanii de reduceri si sunt asteptate cu interes de clientii nostri, care au ocazia sa faca achizitii insemnate la cele mai bune preturi din sezon. Ne asteptam ca Winter Black Friday sa fie cel mai mare eveniment de reduceri al acestui sezon de iarna, atat pentru clientii evoMAG, care pot cumpara produse din toate categoriile listate in site, cu cele mai mari cu discounturi, cat si din punctul de vedere al vanzarilor inregistrate. In mod obisnuit, o campanie de reduceri organizata pe evoMAG.ro genereaza o crestere medie a vanzarilor cu 30%, fata de o perioada obisnuita”, spune Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

Clientii evoMAG vor putea cumpara, in campania Winter Black Friday, componente PC cu reduceri de pana la 40%, telefoane mobile cu discounturi de 43%, televizoare cu reduceri de 60%, aparate de incalzire de la 55,99 lei, fiare de calcat de la 69,99 lei, masini de spalat de la 799 lei.

O reducere importanta o va avea smartphone-ul Samsung Galaxy S8, care va putea fi achizitionat la pretul de 2.699 lei, clientii beneficiind de un discount de 23%. Pe fondul unui apetit crescut pentru achizitii de produse dedicate activitatilor sportive, specific inceputului de an, o categorie vedeta a campaniei va fi Sport&Fitness – cu reduceri de peste 50%.

Clientii evoMAG vor putea cumpara, astfel, casti de alergare cu 18,99 lei, gadgeturi de monitorizare de la 74,99 lei, biciclete pentru fitness cu discount de 53% si biciclete Pegas cu 30% reducere.

evoMAG ofera, prin intermediul partenerilor, multiple solutii de finantare dedicate campaniei Winter Black Friday, precum 12 rate fara dobanda prin Card Avantaj, 18 rate fara dobanda prin Banca Transilvania, extra reducere de 10% la creditul online de la Credius si o dobanda de 18%, redusa de la 34,8%, cat este in mod obisnuit, la creditele realizate prin TBI Credit.

Sursa foto: By Ivanko80 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri