FAN Courier a lansat la inceputul lunii curente FAN SCHOOL, deschisa oricarei persoane majore si care doreste sa primeasca toate cunostintele necesare si training-ul adecvat pentru o cariera in logistica.

Criteriile de selectie pentru FAN SCHOOL nu sunt restrictive, oricine poate aplica, indiferent de educatia primita sau experienta. “Tot ceea ce ai nevoie este sa ai peste 18 ani, sa doresti sa participi, activ, la cursurile pe care echipa FAN Courier si apoi sa te alaturi echipei”. Echipa te pregateste, de asemenea, pentru luarea permisului de condus.

FAN Courier va fi prezenta la ecomTEAM 2018, unde vei putea adresa intrebari reprezentantilor companiei! Cumpara-ti astazi biletele, cu reducere consistenta, pentru evenimentul din 28-29 martie.

Un beneficiu major al scolii este ca te pregateste pentru meseria de curier si alte meserii conexe domeniului de curierat rapid oferindu-ti deja la absolvire un loc de munca in cadrul echipei FAN Courier.

De asemenea, prin infiintarea SCOLII FAN, cel mai mare angajator din domeniul curieratului rapid de pe piata din Romania creeaza sanse egale pentru persoanele din mediile si zonele defavorizate, pentru obtinerea unui post intr-o industrie in continua crestere si in compania care este lider in domeniu.

FAN Courier, similar cu alti jucatori din piata, se confrunta cu dificultatea de a gasi angajati in Romania. Aceasta este o modalitate prin care FAN, liderul pietei, incearca sa atraga noi membri in echipa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri