Olandezii de la Takeaway.com au achizitionat grupul Hello Hungry, care detine serviciu de comenzi de mancare online si de catering din Bulgaria si platforma locala Oliviera.ro, pentru suma de 10,5 milioane de euro.

Achizitia facuta de cei de la Takeaway.com ii va ajuta pe olandezi sa isi extinda business-ul in regiune, operatiunile acestora fiind concentrate in tari precum Germania, Olanda, Polonia, Belgia si Austria, conform tech.eu.

"Prin aceasta achizitie ne punem amprenta pe o piata in crestere a comenzilor online de mancare cu un numar mare de clienti", a declarat Jitse Groen, CEO Takeaway.com, platforma ce a atras investitii de peste 80 de milioane de euro.

Startup-ul bulgar BGmenu a fost sustinut anterior de catre LAUNCHub Ventures, un fond de investitii de capital de risc

"Noi credem ca Bulgaria este o piata cu oportunitati semnificative in ceea ce priveste comenzile online de mancare, iar parteneriatul cu Takeaway.com ne ofera sansa de a continua sa ne dezvoltam cu succes", a precizat Vladimir Davchev, CEO of BGmenu. "Experienta si fondurile oferite de catre cei de la Takeaway.com ne va permite sa ne imbunatatim serviciile oferite atat consumatorilor cat si restaurantelor", a mai adaugat Davchev.

Citeste si:
#coronaBizSurvivor: Takeaway.com lasă mâncarea în fața ușii
Ca măsură preventivă...
Sursa foto: By Prostock-studio / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Citește și
Berza, FashionDays.ro: Măsurile Guvernului sunt bune. Acum decisiv e cash-ul
Setari Cookie-uri