Marele avantaj al media in prezent este ca fiecare client isi permite sa experimenteze pe orice platforma si canal si sa isi creeze astfel propriul mix de marketing, a declarat Matei Psatta, in cadrul ecomTEAM, eveniment organizat de wall-street.ro. “Pentru fiecare business exista o alta solutie, este exact ca reteta fericirii, e diferita pentru fiecare dintre noi”, a spus fondatorul The Pole Society.

“Ideea este sa iti gasesti propriul mix de marketing, depinde cine esti si cui te adresezi. Marele avantaj in opinia mea in ziua de azi pe orice platforma este ca iti permit sa experimentezi, nu mai sunt atat de scumpe, poti sa experimentezi cu un buget rezonabil, mai putin TV momentan, dar si acolo cu o campanie de PR mai saltareata poti sa ajungi”, a spus Psatta.

In functie de felul cum performeaza acea platforma si care este returnul, un client poate investi o suma de bani pana cand insa se atinge un plafon. “Ceea ce se intampla cu orice business in momentul in care gasesti o formula care ti se potriveste: investesti un euro, obtii 1,5 euro. Apoi investesti mai mult, un million de euro, dar la un moment dat formula asta nu o sa mai functioneze, iti atingi plafonul. Ce faci atunci? Incerci sa gasesti altceva. Si atunci apar noi lucruri in mixul de marketing, de aceea nu as putea sa spun cand este indicat sa folosesti billboarduri in strategia de marketing, pot spune doar ca e cel mai bun moment sa experiementezi”, a mai spus Matei.

Matei Psatta este cofondator al solutiei de publicitate digitala The Pole Society. The Pole Society poate fi descris ca o interfata de la Google AdWords sau Facebook Ads, dar pentru ecrane digitale out of home.

Partenerii ecomTEAM 2018:

Powered by FAN Courier

Main partner: Vtex

Gold Partners: EasyPost

SIlver Partners: Banca Transilvania, RTB House, PayU, eMAG Marketplace, DWF, Twispay, Breslo,

Sponsori: Libris, CustomSoft, Gun Media, Answear, Bluegento, TBI Bank, Orange, Flowers by Magnolia

Cu sprijinul Mercedes, Autonom Rent-a-Car si Mobila Dalin

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri