Profita de promotia 1+1 pentru evenimentul anului in retail-ul romanesc, retailArena. Aflat deja la a sasea editie, evenimentul retailArena 2018 va avea loc in datele de 24-25 octombrie, la Sheraton Bucuresti.

Profita in perioada urmatoare de oferta 1+1 prin care la fiecare bilet achizitionat, primesti unul, gratuit. Oferta este valabila pana duminica, 09.09.2018.

Printre companiile prezente anul acesta la retailArena si deja confirmate se numara nume precum eMAG.ro (Iulian Stanciu, CEO si actionar al companiei), Vtex.com, Flanco (Dragos Sirbu, CEO), FAN Courier (Cornel Morcov, CCO), Doraly, Google, Pelifilip, Selfpay, Euromonitor, MKOR, Answear.ro, FashionDays.ro, Napolact, NEPI Rockcastle sau Sunimprof Rottaprint.

retailArena se adreseaza atat marilor lanturi de retail, magazinelor online cat si furnizorilor de servicii, specialistilor in logistica si marketing, proprietarilor de spatii comerciale si producatorilor din FMCG.

Evenimentul acopera atat piata locala, printr-un panel dedicat retail-ului “made in Romania”, dar si a extinderii internationale a acestora, dar si o viziune globala, evocata de playeri care activeaza pe plan mondial. Partea juridica, din ce in ce mai importanta si mai complexa, isi va avea locul intr-un panel in care vom discuta alaturi de experti ai Pelifilip.



Ca de fiecare data, evenimentul va fi unul interactiv, in care dialogul cu speakerii va fi incurajat, urmand a avea posibiltiatea sa adresati intrebari si chiar sa discutati in privat cu acestia. In fiecare zi vor fi prezentate studii in exclusivitate, cu date relevante despre tendintele si evolutia din piata de retail, atat traditional cat si online.

Moderatorii evenimentului sunt jurnalisti business cu ani de experienta in industrie - Andra Imbrea, Andrei Panait si Alexandru Goaga - ce vor asigura doua zile pline de informatii relevante pentru toti participantii.

Pana in acest moment, partenerii evenimentului sunt: FAN Courier (omnichannel day partner), Vtex, Ropeco, Glory (gold partners), Flanco, Answear.ro, SelfPay(silver partners), Vivo!, Pelifilip si Customsoft (sponsors).

retailArena a devenit cel mai asteptat eveniment al toamnei in retail, dupa ce ani la rand a conturat cele mai importante tendinte, aducand la aceeasi masa jucatori reprezentativi. Anul trecut, evenimentul a reunit in sala peste 300 de participanti unici in ambele zile.

Inscrie-te acum si profita de oferta 1+1 gratuit!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri