Vanzarile de ceasuri mass-market si mid-level vor creste in ultimele doua luni ale anului, odata cu apropierea sarbatorilor de iarna – perioada propice pentru a oferi cadouri – si cu inceputul campaniilor de reduceri, potrivit WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania. In aceasta perioada, romanii vor aloca intre 500 si 700 de lei pentru achizitii de ceasuri pentru uz personal sau pentru a fi oferite cadou. Anul trecut, in lunile noiembrie-decembrie, cel mai achizitionat ceas pentru cadou a fost Sekonda Navy, pentru dama, la pretul de 210 lei.

„Sarbatorile de iarna au fost intotdeauna un moment propice achizitiilor de accesorii, atat pentru a fi oferite cadou persoanelor dragi, cat si pentru uz personal, iar ceasurile se afla in topul alegerilor din aceasta categorie. Din cautarile si comenzile plasate de clientii WatchShop.ro, observam deja un interes foarte mare pentru ceasurile fashion si cele cu tehnologii noi, lucru ce ne indica o tendinta in comportamentul de consum din ultimele luni ale anului, moment pentru care ne-am pregatit cu stocuri si colectii noi”, spune Dragos Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Clientii pot gasi deja in oferta WatchShop.ro cea mai recenta colectie fashion lansata de Sekonda, dintre modelele careia se remarca Tree of Life Design si Light Pink, ce ofera ceasuri potrivite pentru a fi purtate pe tot parcursul anului si se evidentiaza prin finisaje elegante si calitati tehnice specifice brandurilor premium.

Adus in Romania in exclusivitate de WatchShop.ro, Sekonda va fi unul dintre brandurile vedeta din oferta magazinului in campania de reduceri de Black Friday 2018. In aceasta perioada, clientii WatchShop.ro vor putea achizitiona si ceasuri sofisticate, cum ar fi noul Sekonda Cronograf 1593, un ceas masculin care imbina traditionalul cu noile trenduri fashion. Modelul este cotat la pretul de 580 de lei si va fi unul dintre produsele vedeta incluse in campania ce ofera reduceri unice in an.

Cu peste 340 de modele in total, brandul Sekonda se remarca prin diversitatea gamelor, originalitatea designului si un raport excelent calitate-pret. Ceasurile disponibile in oferta WatchShop.ro pot fi probate in showroom-ul magazinului din Bucuresti, din Bulevardul Banu Manta nr. 60, de unde clientii pot ridica si comenzile plasate online. Clientii care aleg livrarea la domiciliu au posibilitatea de a returna gratuit produsele comandate in 365 de zile. Ceasurile Sekonda beneficiaza de intreaga gama de servicii suplimentare oferite clientilor WatchShop.ro, precum revizii gratuite, gravura laser, ambalarea produselor pentru cadou.

La nivel global, Sekonda vinde anual peste 1 milion de ceasuri, dintre care sunt returnate sub 1% - brandul avand una dintre cele mai mici rate de retur din industria de fashion si accesorii. In prezent, aceste ceasuri sunt comercializate in 66 de tari din intreaga lume, iar de aproape 30 de ani consecutiv Sekonda este cel mai bine vandut brand de ceasuri din Marea Britanie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri