Retailerul PiatraOnline.ro tinteste anul acesta de Black Friday peste 1.000 de comenzi si vanzari de peste 1.000.000 euro, comenzi care se vor livra la nivel national.

Pentru evenimentul reducerilor, PiatraOnline.ro a pregatit peste 250.000 mp de piatra naturala.

“Clientii au la dispozitie 24 de ore de comanda online - anul acesta facem full online, fara offline! Vineri, 16 noiembrie, de Black Friday la piatra naturala, ai zeci de produse din categoriile principale de placi (marmura, travertin, ardezie flexibila, mozaicuri de piatra naturala, accesorii si intretinere) 12.000 de mp de piatra naturala pe stoc, reduceri de pana la -80%”, anunta compania.

“Am ales materiale din cele mai variate, astfel incat iti vei putea rezolva proiectele de amenajare, chiar si in avans, pentru atunci cand treci la exteriorul casei. Vei avea de ales intre variante de piatra naturala pentru pardoseli (piatra e un bun conductor, deci e recomandata si in cazul in care ai un sistem de incalzire in pardoseala), placari de pereti (placi clasice dar si cateva tipuri de mozaicuri de piatra naturala), dar si pentru proiecte inedite plus produse destinate exteriorului casei, dar si accesorii si solutii de ingrijire si curatare a placii de piatra”.

Anul trecut compania a organizat cel mai mare listing de produse destinat Black Friday, cu peste 500.000 euro vanzari intr-o singura zi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri