Black Friday 2018 incepe, pentru cel putin doua companii importante, mai repede. Astfel, Elefant.ro, retailer de carte, haine, bijuterii sau ceasuri, va incepe campania de reduceri din seara aceasta de la ora 18:00, in timp ce FashionDays.ro va incepe campania tot astazi, in jurul orei 19:00, in aplicatia mobila.

FashionDays va incepe Black Friday 2018 inca de joi, 15 noiembrie, in jurul orei 19:00 in aplicatia mobila, astfel incat primii clienti sa isi primeasca produsele inca de vineri, a anuntat anterior compania. usiness-ul va avea cele mai mari reduceri din istoria companiei, de pana la 90%.

Fata de 2017, din ce in ce mai multi romani vor sa cumpere imbracaminte si incaltaminte de Black Friday– 17,6% doresc haine, iar sub 10%, incaltaminte, valori insa in crestere, subliniaza Robert Berza, CEO al FashionDays.ro.

Elefant.ro au inceput deja reducerile de Black Friday, pentru a le putea onora cat mai rapid. Sub sloganul “Black Friday vine mai devreme” elefant.ro a dat startul reducerilor din cadrul acestui eveniment comercial pe 14 noiembrie, sute de mii de produse avand discount-uri de pana la 90%.
Black Friday la elefant.ro va dura pana pe 18 noiembrie iar livrarile vor fi efectuate pana pe 29 noiembrie, inainte de zilele libere legale, atat prin retelele de curierat, cat si prin intermediul celor 25 de pick-up-points elefant.ro deschise in toata tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri