eMAG Black Friday 2018 a inceput deja, retailerul anuntand ca pentru editia de anul acesta va oferi reduceri pentru 3 milioane de produse. Am ales 4 frigidere ale caror reduceri ajung pana la 45% si pe care le poti cumpara acum.

A inceput eMAG Black Friday 2018, o editie in care retailerul a anuntat ca valoarea reducerilor se ridica la 220 de milioane de lei, iar numarul selerilor participanti in acest an este de 6.000, cu 50% mai multi fata de anul trecut. Am ales din oferta eMAG 4 frigidere reduse cu pana la 45% pe care le poti cumpara acum:

  • Frigider Zanussi, 232 l, Clasa A+, redus cu 24%. Il poti cumpara de AICI.
  • Frigider cu o usa Arctic: 138 l, Clasa A+, redus cu 19%. Il poti cumpara de AICI.
  • Frigider cu doua usi Liebherr Confort, 272 l, SmartFrost, redus cu 45%. Il poti cumpara de AICI.
  • Frigider cu doua usi Beko, 306 l, Clasa A+, redus cu 32%. Il poti cumpara de AICI.

Ziua de 16 noiembrie din acest an a fost acaparata de catre Black Friday, sarbatoarea reducerilor ce le aduce retailerilor din Romania cresteri semnificative ale vanzarilor. Ca in fiecare an, o parte dintre jucatori au furat startul lansand oferte inca de la inceputul lunii, mentionand insa ca vor desfasura o runda speciala de reduceri cu ocazia zilei de 16 noiembrie. Va tinem la curent prin intermediul acestui LIVE TEXT cu ofertele retailerilor din Romania si cu cifre proaspete legate de vanzarile inregistrate de acestia cu ocazia Black Friday 2018.

Sursa foto: Andrey_Popov / Shutterstock.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »



Citeste si
eMAG Stock Busters: Reduceri la laptopuri si televizoare