Best-seller-ul international Tata bogat, tata sarac scris de Robert T. Kiyosaki a fost vedeta cartilor de afaceri, avand in 2018 cele mai mari vanzari pe elefant.ro in acest segment. Cartea care promite sa ofere un sprijin valoros pentru educatia financiara din familie, a fost publicata in urma cu aproape 19 ani dar ramane la fel de actuala si in zilele noastre.

George S. Clason, cu volumul Cel mai bogat om din Babilon se claseaza pe pozitia a doua intre titlurile de business preferate in 2018. Pozitia a treia in top este ocupata de volumul Curs de vanzari. Cum sa vinzi orice oricui, scris de fostul autor american de carti motivationale Zig Ziglar.

Printre titlurile care completeaza topul se numara si Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii al celebrului John C. Maxwell, dar si Gandire rapida, gandire lenta al lui Daniel Kahneman. Nu tocmai surprinzator avand in vedere popularitatea de care se bucura antreprenorul american, titlul Elon Musk – Tesla, SpaceX si misiunea construirii unui viitor fantastic, publicat de Ashlee Vance este si el printre cele mai citite din domeniul afacerilor.

“Publicul care cumpara de regula carti de business a inceput in ultimii ani sa se diversifice foarte mult. Titlurile best-seller la nivel international de mai multi ani au un limbaj accesibil si nu e nevoie, ca cititor, sa ai studii de afaceri sau financiare. Sunt titluri motivationale care inspira si studentii, si antreprenorii, managerii sau pe toti cei care au nevoie poate, la un moment dat, sa schimbe ceva in cariera lor”, explica Adrian Dinu, director comercial la elefant.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri