eMAG, liderul pietei eCommerce din regiune, dar si Noriel, lider pe zona de jucarii in Romania, se alatura evenimentului anului in eCommerce, ecomTEAM 2019. Profita de oferta 1+1 gratuit si inscrie-te acum, pentru a interactiona cu lideri din industrie, a participa la o sesiune de networking senzationala intr-un local de lux si a invata cele mai utile lucruri pentru business-ul tau in cele cinci workshop-uri specializate.

Alaturi de eMAG si Noriel, inca un nume cu ani de experienta in zona de consultanta eCommerce s-a alaturat evenimentului: Anabela Luca are o experienta de peste 10 ani in construirea de strategii online si administrarea campaniilor de Pay Per Click (Google Ads, Facebook Ads, Linkedin etc.), livrand rezultate aliniate cu obiectivele de business ale clientilor. In ultimii 3 ani, agentia adLemonade e focusata pe cresterea brandurilor romanesti in spatiul international.

Vezi aici programul complet al evenimentului si, pentru orice intrebare, iti stam la dispozitie. Anul acesta ecomTEAM va fi organizat la Hotel Ramada, Brasov.
Printre companiile prezente se numara FAN Courier, Breslo, PayU, 2Performant, Vtex, DWF, Omniconvert, CustomSoft sau Aggranda.

Evenimentul va fi deschis de un speaker extraordinar, cu sute de prezentari pe plan global. Mark Rhodes vine din Marea Britanie si este business mentor, cu peste 20 de ani de experienta in online si eCommerce. Acesta va deschide evenimentul incepand cu ora 09:00.

Te asteptam pe 27 si 28 martie la ecomTEAM 2019!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri