Elefant Online SA, compania care detine elefant.ro si elefant.md anunta majorarea capitalului social cu aproximativ 1,7 milioane euro.

La majorare au participat toti actionarii companiei. In urma acestei operatiuni, investitia istorica in companie se apropie de 20 de milioane de euro.

“Majorarea de capital era planificata pentru a doua parte a acestui exercitiu fiscal, iar participarea tuturor actionarilor demonstreaza inca o data increderea si determinarea intregii echipe de a asigura dezvoltarea companiei in urmatoare perioada“, explica Sergiu Chirca, CEO elefant.ro.

elefant.ro a implinit in luna iunie a acestui an 9 ani de la infiintare. Initial, proiectul s-a remarcat drept cel mai mare retailer online de carti din România, ulterior compania diversificându-si mult oferta. In prezent, elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor aproape doua milioane de clienti o gama extinsa de produse cu livrare prin curier sau in punctele de livrare din Bucuresti si din tara. Fondat in 2010, Elefant s-a extins si in afara tarii deschizând o filiala la Chisinau, in Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri