Zitec, lider pe piata de IT & Digital Marketing din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala, este, incepand cu luna septembrie, partener oficial VTEX, furnizor global al platformei unificate de comert pentru companii mari si una dintre cele mai importante platforme e-commerce din lume, potrivit IDC MarketScape si Gartner.

Cu sediul central in Marea Britanie, platforma VTEX este la baza a peste 3.000 de magazine online, din peste 25 de tari, si este utilizata de branduri de top, precum McDonald’s, Walmart, Sony, Stanley Black&Decker, Motorola, Samsonite. VTEX este prezenta in Romania incepand de anul trecut, deschiderea biroului local accelerand extinderea companiei in Europa Centrala si de Est.

Prin acest parteneriat, Zitec devine prima companie din Romania care va implementa platforma VTEX la clientii din piata locala.

„Avem o experienta vasta in proiecte e-commerce, cu expertiza pe mai multe industrii, pe diferite modele de business, pe tehnologii si platforme variate, ceea ce ne permite sa alegem cea mai buna solutie in functie de nevoile clientului. Ne propunem ca prin noul parteneriat cu VTEX sa oferim clientilor de e-commerce o noua solutie pentru a-i ajuta sa devina mai competitivi, care sa-i ajute in cresterea ratei de conversie si reducerea cheltuielilor operationale” a declarat Alexandru Lapusan, CEO si Co-Fondator Zitec.

Companie globala, VTEX ofera o solutie flexibila, complet adaptabila si sigura pentru companii mari si branduri de top, precum McDonald's, Walmart, Sony, Motorola, Samsonite si multe altele, in peste 25 de tari. Odata cu noul parteneriat cu Zitec, punem laolalta expertiza si cunostintele noastre si ale celui mai bun jucator din industria de profil din Romania, pentru a livra rezultate si mai bune mai multor clienti din piata locala”, spune Rafael Campos, Sales VP pentru Europa la VTEX.

Cu o experienta de peste 15 ani in dezvoltare de solutii de business, Zitec ofera in prezent servicii de e-commerce pentru clienti importanti din Romania, precum si din alte tari din Europa. In portofoliul recent al companiei se regasesc branduri precum Flanco, Altex, eMAG Romania si Bulgaria, Urban Monkey, Tech Con, Zonia sau LoveKnitting din UK.

Specialistii Zitec pe zona de e-commerce au expertiza pe mai multe platforme cunoscute in industrie, intre care Magento, Shopify, WooCommerce sau PrestaShop.

Pe langa parteneriatul cu VTEX, Zitec este si una dintre puţinele companii romaneşti certificata Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner, Partener Google si Google Cloud, precum si singura companie romaneasca Partener Magento Business.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri