VTEX, furnizor global al platformei unificate de comert pentru companii mari si una dintre cele mai importante platforme ecommerce din lume, potrivit IDC MarketScape si Gartner, il numeste pe Cristi Movila in functia de Country Manager la VTEX Romania, de la 1 octombrie. Acesta va fi prezent la evenimentul de referinta Retail Arena 2019.

„Tot mai mult punem impreuna expertiza noastra globala cu know-how-ul local si, prin faptul ca il avem pe Cristi Movila in echipa, care cunoaste foarte bine piata locala de ecommerce, suntem pregatiti sa acceleram prezenta in Romania si sa punem la dispozitia clientilor mai multe resurse, informatii si know-how, pentru a-i sprijini in dezvoltarea afacerilor”, spune Rafael Campos, Sales VP pentru Europa la VTEX.

Romania este o regiune tot mai importanta in ecosistemul VTEX, strategia pe piata locala vizand cresterea echipei, extinderea prezentei si sustinerea clientilor, oferind mai multe resurse, informatii si know-how.

„In noul rol, imi propun sa consolidez pozitia VTEX in Romania, astfel incat compania sa devina principalul furnizor de solutii ecommerce pentru piata locala si pentru Europa Centrala si de Est si un partener cu experienta pentru clientii nostri. Vom crea o echipa puternica in Romania care, impreuna cu echipele noastre globale, va oferi cele mai bune solutii de comert electronic pentru companii mari si mijlocii”, spune Cristi Movila, Country Manager VTEX Romania.

Romania este primul centru VTEX din regiune si parte importanta din strategia companiei de extindere in Europa Centrala si de Est. Pentru Romania, strategia VTEX vizeaza atingerea unui numar de 8 clienti pana la finalul acestui an si dublarea incepand de anul viitor.

Cristi Movila şi-a inceput cariera in comertul electronic la 18 ani, cand, in primul an de facultate, a lansat unul dintre primele magazine online de incaltaminte din Romania, pentru un brand local. Absolvent al Facultatii de Informatica si al unui masterat in Inginerie Software, ambele in cadrul Universitatii Bucuresti, a castigat apoi experienta in Coty Cosmetics si, ulterior, in cadrul grupului Otter Distribution, unde s-a ocupat de strategia omnichannel, pentru toate brandurile din portofoliu, in Romania si in afara tarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri