Black Friday 2019 incepe si la EduClass.ro in seara de 14 noiembrie. Black Friday 2019 dureaza pana duminica, la ora 23:50 la educlass.ro si aduce reduceri de pana la 70%.

Reducerile de Black Friday 2019 sunt aplicate la peste 1200 produse, cu 20% mai multe fata de anul anterior in cadrul educlass.ro.

Black Friday 2019 la Educlass.ro

Printre produsele incluse in campanie se regasesc gamele BigJigs, cu jucarii educative din lemn, Chalk&Chuckles, jucarii de creativitate si educative, Learning Resources, jucarii STEM, de creativitate si explorare, precum si jucarii de exterior: biciclete, casute de copii, masinute electrice. De asemenea, EduClass.ro va avea reduceri si pentru gama de produse de puericultura (pompe de san, sterilizatoare UV, etc) si accesorii pentru bebelus.

"Black Friday este o ocazie foarte buna pentru toti cei care incep din timp cumparaturile de cadouri pentru copii si care sunt orientati catre alegerea unor jucarii educative, care dezvolta abilitatile cognitive si sociale ale celor mici. Intreaga noastra echipa va fi activa in weekend-ul cu Black Friday, pentru a asigura expedierea rapida a comenzilor", soune Anca Leibovici, Director Vanzari EduClass.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri