Black Friday 2019 la SevenSins.ro, magazinul online de lenjerie intima, se desfasoara toata luna noiembrie si include reduceri de pana la 60% la seturi de lenjerie, pijamle, corsete, body-uri si alte piese de lenjerie intima.

Tot de Black Friday 2019, sevensins.ro ofera discount de 50% la costumele de baie. Aproape 70% dintre produsele de pe site beneficiaza de reduceri, iar comenzile sunt livrate in 48- 72 ore de la plasarea comenzilor.

Anul trecut cele mai cautate produse au fost seturile de lenjerie intima, costumele de baie, body-urile, chemise-urile si corsetele.

De altfel, un sondaj SevenSins.ro a aratat ca femeile si barbatii au aceleasi preferinte in materie de lenjerie intima. Datele acestuia arata ca topul este condus de seturile de lenjerie intima, alese de 41% dintre femei si 30% dintre barbati. Body-urile sunt preferate de 18% dintre femei si 22% dintre barbati, iar chemise-urile de 17% dintre femei, respectiv 13% dintre barbati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri