Stiai ca exista un Black Friday dedicat exclusiv calatorilor? Acesta are loc in magazinele duty free din aeroporturi, dar si online, pe BestValue.eu, in data de 15 noiembrie 2019, cu reduceri de pana la 60% la mii de produse premium, precum si cu exclusivitati de neratat.

La BestValue, Black Friday 2019 se sarbatoreste cu reduceri de pana la 60%, aplicate peste preturile duty free, pe langa multe alte surprize. Ziua cu cele mai mari promotii in Duty Free are loc atat in magazinele din aeroporturi, in perioada 15-17 noiembrie 2019, cat si online pe BestValue.eu, in data de 15 noiembrie 2019, cu posibilitatea de acces prioritar, cu 3 ore inainte, in data de 14 noiembrie.

Black Friday VIP Lounge: acces prioritar in duty free-ul online

Pentru cei care vor sa faca shopping mai devreme, vestea cea mai buna e ca BestValue ofera acces in VIP Lounge, cu 3 ore inainte de startul oficial, calatorilor cu bilet valid in cont. Inscrierea in Black Friday VIP Lounge se face pe site pana pe 14 noiembrie in baza abonarii la newsletter si a unei rezervari de zbor sau a unui bilet de avion valid cu o data de zbor ulterioara zilei de 15 noiembrie.

In plus, pe langa accesul prioritar in Black Friday 2019 cu 3 ore mai devreme si sansa de a achizitiona produsele preferate pana la epuizare, toti cei inscrisi in VIP Lounge obtin instant un voucher cu extra 5% discount, cumulabil cu celelalte reduceri de pana la 60%.

Inscrierea in Black Friday VIP Lounge implica dezvaluirea automat, in exclusivitate, a 9 dintre produsele-vedeta din cadrul campaniei, din cele peste 5000 de produse premium cu pana la 60% discount in Black Friday. Dar, pe langa oferta la produsele din topul celor mai dorite in randul calatorilor, Black Friday 2019 la BestValue nu duce lipsa de noutati, editii exclusive pentru calatori, parfumuri niche si branduri de lux cu care calatorii s-au obisnuit de-a lungul timpului.

Inscrie-te in Black Friday VIP Lounge la BestValue

Privilegii exclusive in Black Friday la BestValue obtinute instant

De Black Friday, fiecare minut conteaza in goana pentru produsele preferate, motiv pentru care pe BestValue online clientii au posibilitatea de a-si adauga favoritele din timp in Wishlist. Finalizarea comenzilor este astfel posibila din doar cateva clickuri.

In plus, un wishlist pregatit din timp de Black Friday in contul BestValue asigura inclusiv lista de cadouri pentru sarbatorile de iarna, la cele mai bune preturi duty free din an.

De asemenea, pentru a nu rata clipe importante in goana de Black Friday dupa ofertele vanate de toata lumea, BestValue sfatuieste cumparatorii sa isi creeze un cont pe site si sa salveze parola in „Contul meu”.

Acelasi sfat se aplica si in privinta adresei / adreselor de livrare, care ar trebui salvate in cont din timp, mai ales ca, la BestValue, clientii pot achizitiona produse duty free inclusiv pentru alte persoane, in baza unui singur bilet de avion valid. Fiecare pas din sesiunile de shopping este important in ziua cu cele mai mari reduceri din an, asa ca BestValue se asigura ca drumul spre Black Friday este cat mai scurt si usor de parcurs.

Experienta Duty Free reprezinta o bucurie de Black Friday pentru clientii BestValue. Online, acestia pot beneficia de Priority Access la cel mai asteptat eveniment de shopping, voucher VIP cu extra 5%, livrare gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, oriunde in Romania, preturi de aeroport dedicate exclusiv calatorilor si o experienta de shopping cu totul unica.

Cum sa te pregatesti pentru Black Friday

BestValue este singurul brand de Travel Retail din Romania, cu magazine in cele mai mari aeroporturi din tara. Portofoliul de produse include parfumuri, produse de ingrijire a pielii, machiaj, bauturi, accesorii, dulciuri si jucarii, inclusiv online.

BestValue.eu comercializeaza branduri premium si de lux si adauga periodic in portofoliul sau branduri noi cu renume international. Magazinul online se adreseaza in continuare exclusiv calatorilor care au un bilet de avion valid, fiind o inovatie pe piata din Romania si nu numai. Clientii se bucura astfel de noi beneficii unice:

  • pot comanda online produse inainte de a ajunge in aeroport, mai exact din momentul in care isi cumpara biletul de avion.
  • au mai mult timp la dispozitie pentru cumparaturi, respectiv pe perioada valabilitatii biletului de avion. Biletul de avion este valid din momentul cumpararii pana in ziua zborului, la ora 23:59.
  • beneficiaza de preturi in regim duty free, cu pana la -40% mai mici decat pe piata locala
  • beneficiaza de livrare gratuita, oriunde in Romania, indiferent de valoarea comenzii
  • se bucura de puncte de fidelitate, acumulate in First Club, pe care le pot utiliza la achizitionarea de produse in comenzi ulterioare. Black Friday este o ocazie excelenta de a acumula extra puncte in First Club.

Sursa foto: BestValue

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri