Preturile pentru produsele vandute de Black Friday sunt aproape de fiecare data cele mai mici practicate in timpul intregului an, sustine Iulian Stanciu, CEO eMAG, care a incercat astfel sa raspunda polemicilor ce apar constant de Black Friday, cu privire la nivelul real al reducerilor.

eMAG va da startul promotiilor Black Friday 2019 in dimineata zilei de vineri, 15 noiembrie.

"Se vorbeste mult despre preturi, e pretul bun de Black Friday? Sunt bune promotiile? Am calculat pretul produselor din ziua evenimentului de anul trecut, fata de pretul pe care l-au avut in restul anului. La 91% dintre vanzari, de Black Friday a fost cel mai mic pret din an in 2018 (fata de 85% in 2017). Black Friday este o oportunitate pentru ca pretul produselor este cu 15% in medie mai mic decat cel al competitiei", a declarat Iulian Stanciu.

Anul acesta, eMAG va avea reduceri totale de 270 de milioane de lei la 3,5 milioane de produse, pregatite de catre eMAG si de catre cei peste 8.000 de selleri din Marketplace. Valoarea medie a reducerilor se va ridica la 34% pentru produsele vandute in cadrul Black Friday 2019.

Se vorbeste mult despre preturi, e pretul bun de Black Friday? Sunt bune promotiile? La 91% dintre vanzari, de Black Friday a fost cel mai mic pret din an in 2018

Iulian Stanciu

"Facem bani cu evenimentul acesta, dar pe termen lung. Black Friday este o investitie in achizitia de clienti si in cresterea notorietatii comertului online. Ne asteptam ca vanzarile inregistrate in ziua evenimentului de anul acesta sa reprezinte in jur de 7-8% din nivelul vanzarilor realizate la nivelul intregului an", mentioneaza Stanciu.

Seful eMAG mentioneaza ca magazinul online a investit in infrastructura IT pentru Black Friday 2019 aproximativ 3 milioane de euro, pentru a sustine numarul ridicat de vizite pe site care au loc simultan la momentul lansarii campaniei.

Iulian Stanciu se asteapta ca livrarea produselor sa se desfasoare in 13 zile, pana pe 28 noiembrie, iar volumul vanzarilor sa fie de peste 500 milioane de lei. De asemenea, conform unor studii derulate de-a lungul anului de catre eMAG, 89% dintre romani stiu de Black Friday (fata de 71% in 2015), iar 50% dintre romani intentioneaza sa cumpere ceva de Black Friday 2019 (fata de 42% in 2015).

Black Friday 2019 la eMAG: Care sunt ofertele speciale

eMAG demareaza campania Black Friday 2019 in dimineata zilei de vineri, 15 noiembrie. In oferta va fi inclus si un Ferrari GTC4 Lusso, automobil cu pret de baza 308.000 de euro, dar care va fi redus cu 14%.

GTC4 Lusso este un model Ferrari cu motor V12 de 6,3 litri si 690 CP, ce face ca masina sa ajunga de la 0 la 100 de km/ora in 3,4 secunde. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 334 de km/ora.

eMAG a anuntat ca in oferta de Black Friday 2019 vor fi incluse, printre altele, bilete de avion, vouchere Starbucks si bilete la concerte.

Cititi in acest articol mai multe detalii despre oferta completa eMAG Black Friday 2019.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri