PC Garage nu mai este doar un magazin care vinde doar componente PC si calculatoare, ci si telefoane, electrocasnice, jocuri si licente software. Anul acesta, de Black Friday 2019, PC Garage taie preturile la mai multe telefoane foarte bune.

Anul acesta au aparut cateva telefoane foarte bune, insa daca te-a speriat pretul de lansare acum este momentul sa cumperi un smartphone deoarece magazinele aplica reducerile de Black Friday.

Un smartphone a devenit un gadget indispensabil in lumea moderna. Ai nevoie de un telefon pentru a te orienta cu Google Maps sau sa chemi un taxi, dar si sa faci fotografii. Depinde de tine cat de mult folosesti telefonul si cat de performant vrei sa fie. Mai jos ai patru modele de telefoane foarte bune care pot rula fara probleme jocuri si aplicatii.

Telefoane bune la un pret excelent de Black Friday

Primul smartphone pe care ti-l recomand este OnePlus 7. Aparut anul acesta, OnePlus 7 a impresionat prin ecranul OLED cu o rata de refresh de 90 Hz si specificatii tehnice de top: procesor Snapdragon 855, 8 GB memorie RAM, 256 GB spatiu de stocare si trei camere foto pe spate. Telefonul are un pret excelent si-l poti cumpara de aici.

Pe de alta parte, daca vrei sa fii gata de 5G, internetul viitorului atunci ai putea sa fii interesat de Huawei Mate 20 X (5G). Acest telefon al chinezilor a fost lansat in urma cu ceva timp insa abia acum acesta poate fi folosit la potentialul sau adevarat. Huawei Mate 20 X poate fi conectat la retele 5G, are un procesor Kirin 980, 8 GB RAM, 256 GB spatiu de stocare si aplicatiile Google si-l poti cumpara de Black Friday la PC Garage.

Samsung Galaxy S10 este un telefon bun, insa daca ti s-a parut parut prea scump acum nu mai ai nicio scuza deoarece telefonul coreenilor se afla la reducere de Black Friday. Iti readuc aminte ca vorbim despre un telefon cu un procesor performant Exynos 9820, 8 GB memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare. Ecranul este unul perforat in partea de sus, iar diagonala este de 6,1 inci. Poti achizitiona telefonul de aici.

Xiaomi Mi 9 are un procesor Snapdragon 855, 128 GB spatiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto si un pret corect. Xiaomi Mi 9 este un smartphone cu pretentii de flagship, dar cu un pret de midrange. Sigur, poate calitatea constructiei nu este la fel de ridicata ca cea a unui Samsung sau camere foto nu fac fotografii la fel de bune ca Huawei, insa intreg pachetul merita. Poti cumpara telefonul de aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri