Campania de reduceri de Back Friday 2019 la eMAG ar putea fi un moment potrivit ca sa-ti cumperi o periuta electrica. Crede-ma, iti vei da seama de eficienta ei

Ia-ti o periuta electrica la reducere de Black Friday 2019 la eMAG si daca faci o vizita in curand la medicul stomatolog pentru un detrartaj, vei observa ca vei avea dinti mai curati si stralucitori mult mai mult timp decat daca vei folosi in continuare periuta normala. O spune un om cu teama de dentisti, dar cu probleme dentare: periuta mea electrica este un God’s send. Uite cateva oferte foarte bune si pentru tine din catalogul eMAG de Black Friday 2019.

Set 2 periute de dinti electrice Oral-B Smart 4 4900

Set 2 periute de dinti electrice Oral-B Smart 4 4900, 40000 pulsatii/min, 8800 oscilatii/min, curatare 3D, 3 programe, 2 capete, Bluetooth, Roz/Negru. Un mix intre frumusete si tehnologie, periuta Oral-B SMART 4 4900 ofera o experienta complet personalizata, multumita celor 3 programe de curatare, senzorilor inteligenti si a conectivitatii Bluetooth. Poi cumpara pachetul la reducere de Black Friday 2019 la eMAG de aici.

Pachet Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37

Poti alege sa cumperi un pachet Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37 cu 2 periute de dinti electrice, care fac 31000 miscari de curatare/minut, au 2 programe. Aceasta periuta de dinti Philips Sonicare albeste dintii de peste 2 ori mai bine decat o periuta de dinti manuala in doar 1 saptamana. Te poti convinge de asta cumparand-o la reducere de Black Friday 2019 de la eMAG aici.

Set periuta dinti sonica So Wash

În set sunt 4 capete pentru periuta, iar ea poate fi folosita in 5 moduri: curatare, albire, lustruire, masaj, sau sensitive. Interesant este faptul ca, asa cum spun producatorii ei, o poti folosi cu o singura incarcare pana la o luna (sau 180 de minute de utilizare continua). O gasesti in oferta de Black Friday la eMAG accesand acest link.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri