Te gandeai sa-ti faci un update la PC de Black Friday 2019? Poate sa-i cumperi un procesor, o placa video sau un SSD?

Ai noroc ca PC Garage are reduceri mari la componente de tot felul, inclusiv procesoare.

Tehnologia avanseaza foarte repede, iar asta este un avantaj, dar si un dezavantaj. Faptul ca avem computere si telefoane din ce in ce mai performante ne permite sa facem multitasking mai eficient, dar si sa facem lucruri pe care in trecut nici nu ne imaginam.

Frumusetea unui PC este ca-l poti imbunatatii cumparand componente si astfel desktop-ul tau vechi capata o noua viata, iar Black Friday 2019 este o oportunitate buna sa cumperi componente noi.

Procesoare cu pret mic de Black Friday la PC Garage

Daca ai un buget limitat, dar vrei performanta buna in jocuri pe o rezolutie Full HD atunci iti recomand Ryzen 5 1600 care functioneaza la o frecventa de baza de 3,2 GHz si poate ajunge in boost la 3,6 GHz. Procesorul este compatibil cu soketurile AM4 si poate suporta pana la 64 GB memorie RAM. Este un best buy la acesti bani si il poti cumpara de Black Friday de aici.

Ramanem in ograda AMD pentru procesorul Ryzen 5 3600. Acesta este unul dintre procesoarele noi, a treia generatie, Ryzen si vei avea parte de o performanta excelenta pe Full HD si una buna pe rezolutii mai mari precum 1440p sau 4K. Modelul este realizat pe un proces de fabricatie de 7 nm, ceea ce inseamna ca este mai eficient din punct de vedere energetic, fara a sacrifica performanta. Are o frecventa de baza de 3,6 GHz si ajunge la 4,2 GHz si suporta pana la 128 GB RAM DDR4 la 3200 MHz. Îl poti cumpara de aici.

Daca tot ceea ce conteaza pentru tine este performanta atunci trebuie sa iei in calcul Intel Core i9-9900K ce functioneaza pe o frecventa de baza de 3,6 GHz si una turbo de 5 GHz. Alaturi de el poti sa rulezi pana la 128 GB RAM DDR4 2666 MHz. Poti achizitiona procesorul Intel de aici.

În cazul in care vrei sa construiesti un PC bun in jurul unui procesor Intel atunci ai putea alege un Intel Core i7-9700 ce merge la 3 GHz si ajunge la 4,7 GHz in modul turbo. Acest model are si grafica integrata UHD 630, in cazul in care ai ramas fara bani si vrei sa alegi o placa video mai tarziu. Gasesti procesorul in oferta de Black Friday a PC Garage.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri