eMAG a inceput, oficial, numaratoarea inversa pana la Black Friday.

eMAG închide site-ul în fiecare an, înainte de Black Friday. Asta s-a întâmplat și în această seară. În jurul orei 23.00, site-ul eMAG a devenit inaccesibil, iar pe homepage a fost publicat mesajul standard ”Începem dimineața devreme”.

VERIFICĂ AICI DACĂ A ÎNCEPUT EMAG BLACK FRIDAY

Vezi catalogul eMAG cu reduceri de Black Friday aici

Dacă este să ne luăm după anii anteriori, eMAG Black Friday ar putea începe între orele 6.00 și 7.00. Acum doi ani, de exemplu, notificarea a fost trimisă în jurul orei 6.20, dar au fost ani în care reducerile au fost disponibile pe site abia după ora 7.00. Anul trecut, Black Friday la eMAG a început la ora 6.45.

Cei care vor să fie siguri că prind promoțiile, să lase un tab deschis pe site-ul retailerului și să-și instaleze aplicația de mobil: acolo vor primi o notificare și reducerile vor fi disponibile un pic mai devreme decât pe smartphone, un lucru bun din anumite puncte de vedere.

Dacă ți-ai pregătit listele cu favoritate și ai pus deja tot ce îți doreai în coș nu rămâne decât să te trezești devreme și să fii pe fază. Noi te ținem la curent și îți ținem pumnii.

Când începe Black Friday la alți retaileri

Mulți retaileri dau startul promoțiilor de Black Friday la ora 12.00 noaptea. Mai jos găsești magazinele online care și-au activat reduicerile la miezul nopții.

Black Friday la PC Garage începe la ora 0.00. Vezi oferta aici.

Și evoMAG dă startul reducerilor la miezul nopții. Poți vedea oferta aici.

De pe Yellow Store veți putea cumpăra aparate foto la prețuri foarte bune de Black Friday 2019, de la ora 0.00. Aici va fi oferta.

De pe elefant.ro poți cumpăra deja la reducere de Black Friday. Oferta Elefant e aici.

Pe Telekom.ro sunt oferte speciale la smartphone-uri la abonament. Oferta e disponibilă aici.

De la libris.ro poți cumpăra cărți la prețuri cu reduceri de până la 90%. Aici va fi activă oferta, începând cu ora 0.00.

CITGrup a dat deja drumul la ofertă, pentru cei interesați de produse IT&C. Găsește reducerile aici.

Cărți la reducere de Black Friday vor fi disponibile la ora 00.01 și pe Cărturești. Aici vor fi ofertele.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri