Prima zi de Black Friday a trecut si multi au profitat de reducerile mari ale retailerilor.

eMAG a reusit sa starneasca cea mai mare valva în jurul ofertei sale de Black Friday 2019, dar campania a luat sfasit. Acum eMAG are Crazy Days, adica reduceri de pana la 50% la numeroase categorii de produse.

Descopera oferta eMAG Crazy Days.

Dar Black Friday continua la alti retaileri, la unii cu reduceri de pana la 90%, iar noi am alcatuit o lista pentru a te ajuta sa te orientezi în weekendul de dupa Vinerea Neagra a ofertelor.

Black Friday - reduceri la gadgeturi, electronice si electrocasnice

Reducerile la smartphone-uri, tablete, laptopuri, componente de gaming, dar si la televizoare si electrocasnice sunt cele mai vanate cu ocazia Black Friday.

Mai multe magazine ofera reduceri semnificative la aceste categorii de produse.

evoMAG desfasoara campania de Black Friday pana duminica, 17 noiembrie, iar în oferta retailerului sunt disponibile televizoare, laptopuri, telefoane si electrocasnice. Daca esti în cautarea unui Smart TV, mare, bun si accesibil, te poti orienta catre acest model Samsung care are un discount semnificativ de Black Friday.

Descopera toata oferta evoMAG Black Friday aici.

Și cel.ro are reduceri mari de Black Friday si acestea sunt disponibile pana pe 17 noiembrie. Daca esti în cautarea unui smartphone nou, am gasit un Xiaomi Redmi Note 7, un telefon foarte bun cu performante ridicate si cu o camera foto mai mult decat decenta, la un pret special de care te poti bucura aici.

Descopera toata oferta cel.ro Black Friday aici

PC Garage e cel mai mare retailer cand vine vorba despre componente de PC si accesorii de gaming, dar are în oferta si laptopuri, televizoare si electrocasnice. Ofera de Black Friday a fost extinsa peste weekend, deci înca ai timp de shopping. Daca esti în cautarea unui laptop pe care sa faci treaba serioasa, dar care sa poata rula si cele mai noi jocuri, atunci acest ACER este perfect pentru tine si are un pret redus considerabil - îl gasesti aici.

Descopera toata oferta PC Garage Black Friday aici.

Telekom Romania este unul dintre operatorii cu oferte foarte bune de Black Friday. Îti poti lua smartphone-uri cu 0 euro, daca alegi sa te portezi în retea si semnezi un abonament nelimitat Mobil 10 de 12 euro pe luna.

Descopera oferta Telekom de Black Friday aici.

Alte magazine care au reduceri de Black Friday la electronice si electrocasnice:

Reduceri la Haine, accesorii si carti de Black Friday 2019

Fashion Days si-a încheiat campania de Black Friday, dar cei de la Answear îsi continua ofertele de Black Friday 2019. Reducerile sunt de pana la 70% si poti gasi haine si accesorii atat pentru barbati cat si pentru femei.

Descopera toata oferta Answear Black Friday aici.

Cei de la Elefant au avut o campanie foarte extinsa de Black Friday si reducerile continua si peste weekend. Preturile la unele articole sunt reduse cu pana la 90%, iar pe Elefant poti gasi carti, parfumuri, bijuterii, dar si unele electronice.

Poti vedea toata oferta Elefant aici.

Libris are carti cu reducere de pana la 90%. Campania de Black Friday înca este activa si gasesti oferte speciale la toate categoriile de produse. Exista carti pentru copii, dar si carti în limba engleza, carti premiate si cele mai ravnite titluri ale momentului la reducere.

Descopera toata oferta Libris aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri