FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale si cadouri online si offline din Romania, a deschis cea mai mare si cea mai moderna florarie din tara, in urma unei investitii totale de 90.000 euro. Conceptul FlorideLux Izvor este o imbinare intre florarie, showroom si atelier, spatiul fiind dotat cu echipamente de ultima generatie din domeniul floristic.

Noua florarie FlorideLux.ro, amplasata in zona Izvor din Bucuresti, pe Bulevardul Libertatii nr. 22, are o suprafata de 230 mp, impartiti in spatiu destinat florariei, camera frigorifica profesionala, atelier si zona de depozitare. Pe langa aceasta, se adauga inca 300 mp folositi pentru depozite, birouri si sali de cursuri de floristica.

„Prin noua florarie FlorideLux Izvor ne-am propus sa aducem in inima Bucurestiului un concept nou pe piata floristica locala, ce reuneste in acelasi spatiu floraria, showroom-ul si atelierul. Mizam pe interactiunea umana, dar si pe tehnologie moderna, astfel ca floristii nostri foarte bine pregatiti vor avea la dispozitie tablete dotate cu noi aplicatii pentru a realiza eficient comenzile clientilor. Pe de alta parte, clientii vor avea posibilitatea sa aleaga produse deja realizate sau pe baza de comanda, prin intermediul punctelor de vanzare. Practic, noul FlorideLux Izvor este un One Stop Shop, iar, prin calitatea serviciilor oferite, suntem convinsi ca intr-un timp foarte scurt va deveni un punct de atractie in sine”, declara Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

Potrivit reprezentantilor companiei, pe langa flori, buchete si aranjamente florale deosebite, clientii FlorideLux Izvor vor putea alege si cadouri, decoratiuni pentru casa, diverse modele de vaze, dar si o gama variata de ciocolata si bauturi.

FlorideLux Izvor va genera 15% din veniturile anului 2020

Pentru anul viitor, compania estimeaza o crestere de 20% a cifrei de afaceri, pana la 1,45 milioane de euro, datorita investitiilor facute in noua florarie si a lansarii unor noi proiecte care vor genera venituri suplimentare. De asemenea, este asteptat ca floraria FlorideLux Izvor sa genereze aprox. 15% din veniturile estimate pentru anul 2020.

Odata cu deschiderea florariei, FlorideLux vizeaza pe langa clientii fideli, si clientii de proximitate, zona Izvor fiind usor accesibila datorita statiei de metrou din apropiere, dar si a faptului ca floraria dispune de locuri de parcare dedicate acestora. Incepand cu a sasea luna de functionare, compania estimeaza circa 500 de clienti lunar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri