Cel mai mare seller online din România a vândut, prin intermediul magazinelor din marketplace, cu 26% mai multe măști sanitare în prima jumătate a lunii februarie față de aceeași perioada din luna ianuarie, conform oficialilor eMAG.ro, pentru wall-street.ro.

Creșterea a fost susținută de încercarea românilor de a evita îmbolnăvirea, atât de gripă, cât și de coronavirus – supranumit “virusul ucigaș” de parte din presa locală și mondială. Un alt factor care a dus la creșterea vânzărilor este gradul ridicat de poluare din anumite regiuni ale României, inclusiv Bucureștiul.

Până în prezent, peste 2.000 de oameni la nivel global au murit din cauza virusului, rata mortalității fiind de sub 3% din totalul îmbolnăvirilor.

Unii dintre sellerii de măști sanitare au profitat de perioadă și au mărit prețurile măștilor sanitare sau nu au oferit reduceri.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri