Black Friday 2020 la Altex: când începe campania și ce reduceri a anunțat

Retailerul electro-IT Altex a anunțat data de începere a promoțiilor desfășurate cu ocazia evenimentului Black Friday 2020 în toate magazinele sale și Media Galaxy din țară și pe platformele online pe care le gestionează.

Retailer-ul a extins perioada de campanie până la cinci săptămâni (29 octombrie – 2 decembrie) și are reduceri de până la 50% la toate categoriile de produse pe care le comercializează atât online cât și în magazine (electrocasnice mici și mari, televizoare, IT&C, gaming, electronice).

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți legate de Black Friday 2020? Apreciază pagina ecomTEAM AICI.

”Clienții pot ridica produsele preferate direct din magazine sau pot beneficia de serviciul de livrare. Salutăm, totodată, inițiativa retailerilor care, la rândul lor, au luat decizia, să vină în întâmpinarea nevoilor clienților cu o perioadă de timp extinsă pentru cumparaturi”, a declarat Raul Filip, Director Achizitii, Altex România.

Retailerul precizează că acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților, astfel, in magazine se respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, si sunt aplicate la nivelul întregii rețele:

• Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
• Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
• Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
• Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
• În magazine au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Citeste si:
Un BMW, cel mai valoros produs vândut de Black Friday 2020 la eMAG
Un BMW, cel mai valoros...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri