Clienții Vivre vor avea parte de zeci de mii de produse reduse cu până la 90%. Având în vedere creșterea exponențială a întregii industrii de e-commerce din acest an, compania estimează că va livra un Black Friday record, cu vânzări de peste 10 milioane de euro, respectiv o creștere de 80% față de aceeași perioadă a anului trecut, conform unui comunicat de presă transmis de către companie.

Apreciază pagina ecomTEAM AICI pentru a fi la curent cu ofertele de Black Friday din România.

Pentru a maximiza capacitatea de procesare a comenzilor, compania a reorganizat fluxurile interne, a suplimentat spațiile de depozitare, echipamentele de manipulare a mărfii, precum și numărul de angajați. Campania de Black Friday se va desfășura simultan, în cele nouă țări în care compania activează: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia.

Vivre a fost fondat în 2012 de antreprenori români și are vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia.

Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre(disponibile AICI) sunt disponibile peste 350.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume. Vivre oferă zilnic mii de produse noi pentru cei care vor să devină proprii designeri. Promisiunea pe care compania o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților o destinație online unde pot găsi mobilă și accesorii potrivite personalității lor.

Sursa foto: Shutterstock.com