Unul dintre serviciile pe care eMAG le pune la dispoziția partenerilor din Marketplace este cel de logistică, numit Fulfilment by eMAG. Acest serviciu poate aduce avantaje competitive serioase și poate ajuta la fidelizarea clienților pe termen lung.

Serviciul Fulfilment by eMAG (FBE) a fost lansat încă din 2019, printr-o investiție în tehnologie în valoare de un milion de euro. Este unul dintre serviciile eMAG Marketplace care s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani, numeroase business-uri din platforma de tip marketplace optând pentru el, și unul dintre ”selling-point-urile” colaborării cu eMAG.

Cum funcționează Fulfilment by eMAG (FBE)

FBE este un serviciu care îi ajută enorm pe selleri, eliberându-i de stresul activităților operaționale de zi cu zi, activități care consumă mult timp și multe resurse. Astfel, în timp ce tu te concentrezi pe strategia companiei și pe creșterea afacerii, eMAG se ocupă de întreg lanțul logistic, serviciul Fulfilment by eMAG acoperind orice, de la recepție și până la depozitare, picking, împachetare, livrare, relații cu clienții sau retur (acolo unde este cazul).

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de avantajele acestui serviciu este să trimiți marfa în depozitul eMAG.

Citește materialul integral pe start-up.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri