Photosetup, magazinul de echipamente foto-video cu cea mai mare experiență pe piața din România, va da în curând startul perioadei cu cele mai mari reduceri din an. Anul acesta, pe photosetup.ro, Black Friday va începe joi noapte către vineri, mai precis 12 noiembrie, la ora 00:00 și se va încheia duminică, 14 noiembrie, la ora 23:59.

Deci, pasionații de fotografie se vor putea bucura timp de trei zile de super reduceri la cele mai îndrăgite aparate, obiective și accesorii foto! În plus, la fel ca anul trecut, Photosetup vine cu o campanie deja populară “Diferența înapoi”, pe care cu siguranță nu vei vrea să o ratezi. Aceasta este șansa ta de a achiziționa aparate, obiective foto, dar și multe accesorii pentru studio foto, accesorii video și alte asemenea, la cele mai mici prețuri!

Photosetup, magazinul de echipamente foto-video cu cea mai mare experiență pe piața din România, va da în curând startul perioadei cu cele mai mari reduceri din an. Anul acesta, pe photosetup.ro, Black Friday va începe joi noapte către vineri, mai precis 12 noiembrie, la ora 00:00 și se va încheia duminică, 14 noiembrie, la ora 23:59. Deci, pasionații de fotografie se vor putea bucura timp de trei zile de super reduceri la cele mai îndrăgite aparate, obiective și accesorii foto! În plus, la fel ca anul trecut, Photosetup vine cu o campanie deja populară “Diferența înapoi”, pe care cu siguranță nu vei vrea să o ratezi. Aceasta este șansa ta de a achiziționa aparate, obiective foto, dar și multe accesorii pentru studio foto, accesorii video și alte asemenea, la cele mai mici prețuri!

Diferența înapoi

Pe lângă ofertele atractive care vor fi prezente în acest an în promoția de Black Friday, Photosetup vine cu o super campanie înainte de eveniment, numită “Diferența înapoi”. Mulți dintre noi ne gândim la faptul că e mai bine să nu achiziționăm un produs înainte de Black Friday, de teama că acesta va avea o reducere pe care o vom pierde. Ei bine, campania “Diferența înapoi” vine cu un avantaj pentru cei ce vor face cumpărături online înainte de Black Friday, mai exact, în perioada 1-11 noiembrie, avantaj menit să ne scape de această teamă. Dacă produsul pe care îl achiziționezi în perioada 1-11 noiembrie 2021 va avea un preț mai mic de Black Friday, vei primi diferența înapoi în contul tău bancar! Campania se aplică doar pentru cumpărăturile efectuate online, pe website-ul magazinului, iar banii se acordă fiecărui solicitant doar o singură dată. Dacă vrei să afli cum poți face o astfel de solicitare sau ai nevoie de mai multe detalii despre campanie, poți consulta chiar acum secțiunea dedicată acesteia, pe website-ul Photosetup.

Cum poți prinde cele mai bune oferte

Pentru a te asigura că prinzi cele mai bune oferte de Black Friday 2021, este esențial să îți creezi un cont pe website, iar dacă îl ai deja, trebuie să te asiguri că vei rămâne logat. Următorul pas va fi să adaugi produsele dorite în coș înainte ca reducerile să înceapă, pentru a nu rata nici unul dintre ele, dar și pentru ca ofertele să fie mai ușor de urmărit. Aceste acțiuni vor facilita procesul de achiziționare a produselor, salvând timp prețios, pentru că de Black Friday, în marea bătălie pentru oferte, fiecare secundă contează! Un sfat extra, care îți va fi de mare ajutor, este să te abonezi la newsletterul Photosetup pentru a fi primul care descoperă ofertele din acest an.

Momentul perfect pentru a face o achiziție

Black Friday este momentul perfect pentru a cumpăra acel produs la care visezi de ceva vreme sau poate chiar pentru a face un cadou unei persoane dragi. Doar acum vei avea ocazia să te bucuri de prețuri imbatabile și să economisești resurse prețioase. Dacă intenționezi să achiziționezi un aparat foto, un obiectiv foto sau poate alte accesorii, ține un ochi pe photosetup.ro și așteaptă-te la reduceri adevărate! Ai șansa de a-ți reînnoi echipamentul foto, dar și de a intra în posesia acelor produse pe care le dorești, la prețuri de nerefuzat. Numărătoarea inversă a început, urmează sfaturile oferite mai sus și ține focusul pe Black Friday 2021 la Photosetup!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri