Vânzarea prin intermediul unui markeplace a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, ani în care industria de e-commerce românească ne-a obișnuit cu creșteri de două cifre. Despre oportunitățile pe care le ai odată ce ai ales să vinzi prin intermediul unui marketplace, cum te poate ajuta să te extinzi la nivel internațional, dar și care sunt aspectele la care trebuie să te uiți pentru a stabili dacă acest canal este unul potrivit pentru brandul tău, discutăm în prima zi a evenimentului ecomTEAM, pe 7 septembrie.

Markeplace-ul este tema cu care începem ediția din acest an a evenimentului ecomTEAM, în încercarea de a stabili dacă este „noua perlă a coroanei”. Printre beneficii precum accesul la o audiență mare deja formată sau posibilitatea de a te extinde mai ușor în alte piețe, marketplace-ul devine o alegere pentru din ce în ce mai mulți jucători din e-commerce.

Noi vom afla ultimele trenduri, date și aspecte la care să fii atent dacă vrei să vinzi pe un marketplace de la:

  • Oana Antohe, Seller Growth Director Markeplace eMAG România, Ungaria și Bulgaria
  • Ioana Anghel, Marketplace Leader Decathlon
  • Cezar Cârligeanu, Head of Sales România, Bulgaria și Portugalia în cadrul OLX Business

De asemenea, Oana Antohe va susține la finalul zilei și un workshop dedicat acestui subiect, intitulat „Business Simulation – Growing through eMAG Marketplace”.

Dacă reprezinți un magazin online și vrei să participi la eveniment, unde ți-am pregătit mai multe paneluri, workshop-uri și sesiuni de networking ce tratează subiecte din industria de e-commerce, înscrie-te în formularul de mai jos sau trimite-ne un email la ecomteam@internetcorp.ro.

Dacă dorești să vizionezi acest panel online, intră AICI și selectează Attend for Free, butonul pe care-l găsești în dreptul secțiunii Free online conference.

Evenimentul ecomTEAM este powered by FAN Courier, are ca Main Partner VTEX, Gold Partners Cargus și Oney, Silver Partners DWF, eMAG Marketplace, cora, Gun Media, RTB House, Simplify by KLG, Strongo by KLG, MerchantPro, TBI Bank, OLX Business, Twispay și DHL Express România, în timp ce la categoria Sponsors regăsim Optimized, MTH Digital și Innobyte, iar la Supported by avem MKOR, Autonom și Roweb.

Sursa foto: Achira22 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri