Consumatorii au devenit mai pretențioși atunci când vine vorba de modul în care arată și funcționează magazinele online pe care își caută produsele dorite. În consecință, nici Google nu s-a lăsat mai prejos și a devenit mai atent la ce magazine online le arată în primele pagini de căutare. Despre cum să fii pe placul consumatorilor, dar și a motorului de căutare Google, vorbim în panelul „How does the best outfit for an online shop look like?”, din prima zi a evenimentului ecomTEAM, care se desfășoară pe 7 și 8 septembrie.

Pagini aerisite care se încarcă rapid, descrieri complete ale produselor, filtre intuitive și diverse metode de plată sunt doar câteva aspecte la care noi, consumatorii, ne uităm cu atenție. Cum faci ca magazinul tău online să îndeplinească condițiile necesare pentru a ne întoarce la el, dar și pentru a fi pregătit pentru o extindere peste granițe? Răspunsurile le vom primi de la experții prezenți în panelul „How does the best outfit for an online shop look like?”. Aceștia sunt:

  • Mihai Vînătoru - Co-founder & CEO DWF
  • Arthur Rădulescu - CEO & Co-founder MerchantPro
  • Cătălin Bordei - Managing Partner Innobyte
  • Augustin Dobre - CEO Twispay

Dacă reprezinți un magazin online și vrei să participi la eveniment, unde ți-am pregătit mai multe paneluri și workshop-uri ce tratează subiecte din industria de e-commerce, înscrie-te în formularul de mai jos sau trimite-ne un email la ecomteam@internetcorp.ro.

Dacă dorești să vizionezi acest panel online, intră AICI și selectează Attend for Free, butonul pe care-l găsești în dreptul secțiunii Free online conference.

Evenimentul ecomTEAM este powered by FAN Courier, are ca Main Partner VTEX, Gold Partners Cargus și Oney, Silver Partners DWF, eMAG Marketplace, cora, Gun Media, RTB House, Simplify by KLG, Strongo by KLG, MerchantPro, TBI Bank, OLX Business, Twispay și DHL Express România, în timp ce la categoria Sponsors regăsim Optimized, MTH Digital și Innobyte, iar la „Supported by” întâlnim companiile MKOR, Autonom și Roweb.

Sursa foto: one photo / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri