Retailerul online evoMAG dă startul Black Friday 2022 la evoMAG pe 28 octombrie, campania urmând a se desfășura în perioada 28 octombrie - 27 noiembrie. Retailerul online a precizat și ora la care începe evoMAG Black Friday 2022.

Perioada de reduceri a evoMAG Black Friday 2022 va fi împărțită în 4 episoade, fiecare incluzând și produse diferite ce vor fi disponibile la prețuri reduse. Cele mai mari reduceri vor fi la televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile, trotinete electrice etc.

Prima rundă de reduceri, aferentă perioadei 28 octombrie – 3 noiembrie, aduce prețuri mai mici cu până la 60%. Pregătirile pentru evenimentul Black Friday 2022 la evoMAG de anul acesta au început cu mult timp înainte, evoMAG asigurând stocuri mai mari cu 50% față de campania de Black Friday de anul trecut.

Black Friday evoMAG 2022: la ce oră începe campania din acest an


Conform precizărilor oferite de retailerul online evoMAG, ora de start a evoMAG Black Friday 2022 care începe pe 28 octombrie este 00:00.

Citește și Black Friday 2022 la eMAG: în ce zi și la ce oră ar începe ediția din acest an

rapidă. Astfel, produsele evoMAG sunt listate pe Glovo, Bringo și Tazz, compania estimând că vor fi livrate peste 50.000 de comenzi prin toate cele 3 aplicații partenere de livrare rapidă, iar peste 100.000 de comenzi vor fi livrate în lockerele easybox, în contextul în care peste 90% dintre comenzi sunt livrare în 24 de ore.

evoMAG mizează și anul acesta pe laptopuri, televizoare, telefoane mobile, componente PC, vehicule electrice ca fiind cele mai vândute produse de Black Friday. Compania va desfășura campania de Black Friday 2022 pe parcursul unei luni întregi, în intervalul 28 octombrie – 27 noiembrie, pe parcursul a 4 runde de reduceri. Ca și anii trecuți, în fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri anterioare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri