ABOUT YOU, magazin online de fashion, a lansat reduceri de ”Pre Black Friday” de până la 80%, care se pot cumula cu reducerile deja existente pe site. Nu este nevoie de niciun cod sau cupon, trebuie doar să adaugi în coș produsele din categoria ”SALE”. Compania de fashion, dar și de tech, precizează că vor urma și reduceri de Black Friday la ABOUT YOU.

ABOUT YOU este o companie internațională fashion-tech, care activează pe 26 de piețe europene, inclusiv România, și are 45 de milioane de utilizatori lunar. În magazinul online ABOUT YOU din țara noastră au fost anunțate reduceri extra (deci cumulabile cu reducerile deja existente) care merg până la 80%, în cadrul unei promoții intitulate ”Pre Black Friday”. Trebuie precizat că există și o aplicație ABOUT YOU, atât pentru Android cât și pentru dispozitivele Apple.

Reduceri de pre Black Friday la produse de la branduri faimoase pe ABOUT YOU

Printre produsele cu prețuri reduse cu 80%, pe lângă reducerea deja existentă, de pe site-ul magazinului online se numără gama LeGer by Lena Gercke, în secțiunea dedicată femeilor. Astfel, un tricou cu prețul inițial de 197,9 lei poate fi cumpărat cu 11,78 lei, iar un costum de baie care costa în mod normal 247,9 lei poate fi comandat cu 14,78 lei la Pre Black Friday ABOUT YOU.

În cadrul aceleiași campanii de promoții, o fustă Polo Ralph Lauren este redusă la 171,98 lei (față de un preț inițial de 1.231 lei). O pereche de botine See by Chloe are prețul de 351,8 lei iar o pereche de blugi Tiger of Sweden poate fi cumpărată cu 147,16 lei. Pentru un tricou Adidas veți plăti numai 37,16 lei. O pereche de sneakers de la Katy Perry costă mai puțin de 100 de lei iar o rochie de la Nike, 59,16 lei. Un tricou Guess poate fi comandat pentru 62,58 de lei (redus de la 449 lei).

În materie de accesorii, o geantă de umăr Mango poate fi comandată la ABOUT YOU pentru numai 27,58 lei, iar o plasă de cumpărături Esprit, cu 51,87 lei.

O geacă de primăvară-toamnă Hosbjerg costă doar 86,58 lei, una de la Esprit, 97, 96 lei iar una de la Vanessa Bruno, 337,8 lei.

ABOUT YOU are extra reduceri de Pre Black Friday și la haine bărbătești. De pildă, un sacou Mango costă 127,16 lei. Un palton de primăvară Jack & Jones poate fi cumpărat cu doar 254,21 lei.

Magazinul online vine cu reduceri și la hainele și accesorile de copii, dar aici promoțiile anunțate de ABOUT YOU sunt mai puțin impresionante.

Cum livrează ABOUT YOU comenzile de pre Black Friday și cum se poate plăti

Livrarea comenzilor ABOUT YOU se face în general în 3-5 zile lucrătoare, dar în perioada Black Friday pot apărea întârzieri, din cauza volumului mare de comenzi. Transportul este gratuit și se face prin Fan Courier. Nu se pot face momentan livrări și la puncte de ridicare sau lockere. Perioada de retur este de 100 de zile.

Citește și: Answear anunță „Magic Black Friday”: în ce perioadă se va desfășura și ce branduri vor avea reduceri

Se poate plăti cu card Visa, MasterCard, ramburs (la livrare), Apple Pay sau Google Pay. Pentru a beneficia de reducerile de Pre Black Friday nu este nevoie de niciun cupon sau cod reducere ABOUT YOU.

Trebuie precizat că toate comenzile făcute pe aboutyou.ro pot fi livrate doar în România, dar compania are magazine online în multe alte țări europene.

Când are loc Black Friday la ABOUT YOU

Aceste reduceri sunt comunicate ca fiind ”Pre Black Friday”. Potrivit magazinului online, pe ABOUT YOU reducerile de Black Friday se desfășoară în perioada 10-12 noiembrie 2022. De asemenea vineri, 26 noiembrie 2022 vor fi din nou promoții, cu ocazia reducerilor internaționale de Black Friday.

În plus, ABOUT YOU anunță oferte și de Black Weekend, adică din 27 până pe 28 noiembrie 2022.

Cumpărătorii trebuie să se informeze cât mai complet asupra produselor pe care intenţionează să le cumpere în perioada i Black Friday, dar şi să consulte site-urile care afişează preţuri comparative pentru acelaşi produs, recomandă ANPC.

ABOUT YOU face angajări

Pe lângă promoțiile din magazinul online, ABOUT YOU angajează în această perioadă și specialiști IT pentru Tech Hub-ul pe care l-a deschis în primăvara 2022 la Cluj. Fiind una dintre platformele de e-commerce cu cea mai rapidă creștere din Europa, ABOUT YOU se extinde rapid și își propune să devină unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul software/IT.

În România, ABOUT YOU a anunțat că vrea să angajeze un număr mare de programatori Backend, Frontend, Fullstack, cu experiență în tehnologii precum: PHP, Golang, NodeJS, React, VueJS sau Dart/Flutter.

Angajații vor avea oportunitatea să lucreze la una dintre companiile de e-Commerce cu cea mai rapidă creștere din Europa (peste 45 milioane de clienți unici prezenți în cele 26 de piețe europene) și, în același timp, să contribuie la dezvoltarea uneia dintre cele mai mari platforme de e-commerce cu o infrastructură bazată pe Cloud alături de SCAYLE Commerce Technology.

Mai mult, echipele din România ale ABOUT YOU vor lucra cot la cot cu programatorii din Germania și restul țărilor unde compania are TECH-Hub-uri.

Centrul de dezvoltare software de la Cluj este situat în clădirea Central Business Plaza de pe strada Ploiești 9. Gândit și adaptat după modelul hibrid de lucru, TECH Hub-ul a fost special amenajat să ofere viitorilor angajați flexibilitatea și toate funcționalitățile de care au nevoie, din punct de vedere logistic și relaxare.

Ce este ABOUT YOU

ABOUT YOU a intrat pe piața din România în 2019 și a reușit să digitalizeze sesiunile clasice de cumpărături, creând o experiență personalizată de shopping direct pe smartphone. Fiind activă în 26 de piețe europene având peste 45 de milioane de utilizatori unici activi lunar, ABOUT YOU este una dintre cele mai mari platforme de fashion și lifestyle din Europa. Pe site-ul aboutyou.ro și în aplicația ABOUT YOU, clienții se bucură de o gamă variată de surse de inspirație și de peste 500.000 de articole de la peste 3.500 de branduri.

Acțiunile ABOUT YOU sunt listate la Bursa de Valori din Frankfurt și au fost admise în componența indicelui SDA în septembrie 2021.

Sursa foto: ABOUT YOU

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri