Genius este abonamentul lansat de către retailerul online eMAG în iunie 2020. De-a lungul timpului, acesta a fost extins către mai multe platforme online din grupul eMAG, iar recent a suferit schimbări în ceea ce privește costul pentru livrarea la easybox.

Genius este disponibil în prezent pentru cumpărături realizate pe magazinul online eMAG, platforma de livrare de mâncare Tazz, magazinul online Fashion Days și hypermarketul online Freshful.

Costul unui abonament Genius pentru 12 luni este de 99 de lei, la momentul publicării acestei știri, retailerul online oferind posibilitatea de a încerca gratuit serviciul timp de 30 de zile.

Genius: ce costuri ai la livrare dacă ai abonament, în funcție de platformă

În cazul eMAG și Fashion Days, livrarea este gratuită la easybox, showroom și oficii poștale pentru produsele marcate Genius, dacă ai o comandă de minim 30 de lei. Până în urmă cu câteva zile, această limită de 30 de lei nu se aplica. Astfel, acum, dacă ai o comandă care valorează mai puțin de 30 de lei, plătești o taxă de 9,99 de lei.

Livrarea prin curier la domiciliu este gratuită, pentru produsele Genius, dacă valoarea comenzii este de peste 100 de lei. eMAG promite livrarea în aceeași zi în București pentru comenzile cu produse Genius plasate până la 9:30, livrate la easybox. Pentru restul comenzilor, livrarea are loc a doua zi.

eMAG precizează că are și oferte exclusive pentru cei care sunt abonați Genius și retur gratuit în 60 de zile.

În ceea ce privește Tazz, livrarea este gratuită pentru comenzile de minimum 50 de lei de la restaurantele marcate Genius. De asemenea, este gratuită și livrarea de la magazinele partenere pentru comenzile de 100 de lei de la magazinele marcate Genius.

În cazul hypermarketului Freshful, livrarea este gratuită pentru comenzile de minimum 150 de lei, în intervalele eligibile Genius.

Sursa foto: eMAG

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri