Poșta Română organizează o serie de licitații prin care vinde zeci de mașini uzate. Vă prezentăm mai jos condițiile de participare, data la care sunt organizate aceste licitații și prețurile de pornire.

Compania Națională Poșta Română organizează licitație publică deschisă cu strigare la sediul din București, Bd. Dacia nr.140 pe 24, 25, 26 si 27 aprilie, de la ora 10:00. În fiecare dintre aceste zile. Poșta Română va scoate la vânzare diverse mașini, pe care le vom prezenta mai jos.

Licitație Poșta Română: ce trebuie să faci pentru a cumpăra mașinile uzate ale companiei

Pentru participarea la licitație, ofertanții vor depune la sediul Companiei Naționale Poșta Română menționat sau la sediile Oficiilor Județene de Poștă, obligatoriu cu minimum 24 de ore înaintea datei și orei de desfășurare a ședinței de licitație:

- cererea de înscriere și oferta de cumpărare, conținând toate datele necesare conform modelului;
- dovada plății garanției de licitație în valoare de 10% din prețul de pornire al licitației pentru fiecare mijloc auto licitat*.

*Plata se va efectua în contul Companiei Naționale Poșta Română nr. RO22 BTRL 0450 1202 E847 24XX deschis la Banca Transilvania Sucursala Victoria sau la casieria Oficiului Județean de Poștă, dovada acesteia făcându-se cu fotocopia chitanței sau a OP-ului ștampilat de banca plătitoare.

Reprezentanții persoanelor juridice vor prezenta la deschiderea ședintei de licitatie și împuternicirea semnată de către Administratorul societății.

Modelul Cererii de înscriere și ofertei de cumpărare precum și relații suplimentare privind locul și programul de vizitare al mijloacelor auto pot fi solicitate prin persoana de contact (PC) menționată în anunț pentru fiecare locație sau pe adresa de e-mail rodica.fetecau@posta-romana.ro.

Licitație mașini Poșta Română: ce modele sunt scoase la vânzare și ce prețuri de pornire sunt

Fiecare licitație are o listă concretă de mașini, unde se pot regăsi informații referitoare la model, preț de pornire sau anul fabricației. De exemplu, în lista dedicată licitației zilei de 24 aprilie avem modele precum:

Peugeot Ludix - anul fabricației 2008 - 492 de lei preț de pornire licitație.
Dacia Logan - anul fabricației 2008 - 4,801 de lei preț de pornire licitație.
VW Crafter 50 - anul fabricației 2009 - 13,465 de lei preț de pornire licitație.


Vă atașăm mai jos listele cu mașinile care vor fi vândute în fiecare licitație în parte.

Posta Romana Licitatie Auto Uzate 24-04-2023 by Armand Iliescu on Scribd

Posta Romana Licitatie Auto Uzate 25-04-2023 by Armand Iliescu on Scribd

Posta Romana Licitatie Auto Uzate 26-04-2023 by Armand Iliescu on Scribd

Posta Romana Licitatie Auto Uzate 27-04-2023 by Armand Iliescu on Scribd

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri