EXPO DIY 2023 – Smart Green Home, singura expoziție B2B din România dedicată produselor din categoriile bricolaj, materiale pentru construcții amenajări interioare, instalații și grădină, cu focus pe produse și soluții ecologice și inteligente, care va avea loc în perioada 28 – 29 iunie 2023, la Universitatea Politehnica din București, invită buyerii din retailul de bricolaj, din eCommerce, din companiile de import și distribuție, dar și managerii din companii de construcții, arhitecții și designerii, să descopere cele mai noi produse și inovații din această nișă. Aceste categorii profesionale influențează cum și cu ce materiale se va construi în România în următorii ani.
Dacă te potrivești acestui profil, înregistrează-te gratuit ca vizitator!

A doua ediție a evenimentul EXPO DIY 2023 – Smart Green Home este organizată de BricoRetail.ro, publicația B2B dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening.
EXPO DIY 2023 – Smart Green Home este o expoziție care se concentrează pe prezentarea produselor și soluțiilor ecologice și inteligente pentru construcția și amenajarea locuințelor. Această expoziție este concepută pentru a arăta profesioniștilor din industrie cum tehnologia și inovația pot fi folosite pentru a crea case mai sustenabile, dar și mai eficiente energetic.

Expoziția și-a propus sa scoată din context produsele și tehnologiile care reduc amprenta de carbon a locuințelor, reducând consumul de energie și resurse, utilizând surse regenerabile de energie, și promovând reciclarea și reducerea deșeurilor.

Aceste soluții includ, printre altele: panouri fotovoltaice, panouri solare, acoperișuri solare, sisteme de încălzire și răcire eficiente, tehnologii de iluminat cu LED-uri, sisteme de stocare a energiei, soluții de purificare aer și apă, soluții ecologice de izolație termică, sisteme de tip smart home și altele.

Astfel, pe lângă prezentarea unor astfel de produse și soluții, rolul expoziției este și acela de a înforma și educa factorii de decizie din industrie cu privire la importanța protejării mediului și a adopției de practici durabile în construcția și amenajarea caselor.

Comercianții, constructorii, alături de arhitecți și designeri sunt cei care influențează cum și cu ce materiale se va construi în România.

De ce să vizitezi EXPO DIY 2023 – Smart Green Home, ca profesionist în domeniu?

• vizitarea expoziției, ca profesionist în domeniu, indiferent dacă ești buyer, constructor, arhitect sau designer, este benefică pentru a fi la curent cu cele mai noi produse și tehnologii, pentru a te informa cu privire la cele mai recente inovații utilizate în construcția de case inteligente și ecologice. Această expoziție îți va oferi o oportunitate unică de a vedea la fața locului cele mai noi produse și tehnologii disponibile pe piață și de a discuta direct cu producătorii și furnizorii acestora
• expoziția este o sursă de inspirație pentru proiectele tale viitoare, oferindu-ți idei și soluții inovatoare pentru a face casele pe care le construiești sau le amenajezi mai eficiente din punct de vedere energetic și mai sustenabile. Poți obține o mai bună înțelegere a modului în care tehnologia și inovația pot fi integrate în construcția de locuințe verzi și de înaltă performanță energetică
• vizitarea expoziției este benefică pentru a-ți dezvolta rețeaua de contacte și pentru a stabili noi colaborări cu alți profesioniști din domeniul construcțiilor. Poți întâlni alți antreprenori, arhitecți, ingineri și alți profesioniști care sunt interesați de construcția de case inteligente și ecologice, oferindu-ți ocazia să împărtășești experiențe și idei

Oferta expozițională EXPO DIY 2023 – Smart Green Home

Până la data publicării acestui material, o serie importantă de companii au confirmat deja prezența ca parteneri și expozanți la EXPO DIY 2023 – Smart Green Home:
• grădină: Green Project și Agrocosm
• instalații, pompe de căldură, soluții alternative de încalzire: Dolinex
• produse ecologice pentru casă: DAXI, Klintensiv, Lifestyler
• scule, unelte: Riviera Works (brandurile TOTAL și Wolfson), SKIL, Einhell, Villager (Serbia), NOVALIA SA, Golden Fish, DEDRA (Polonia), RURIS, STIHL, Honest General Trading (brandul Evotools)
• panori fotovoltaice: Darcom Energy, Honest General Trading
• acoperiș solar (METIGLA)
• invertoare, dispozitive de stocare energie, accesorii: Ergo Solar (Polonia), Darcom Energy
• produse și soluții smart home: Somfy, Homplex, Salus Control, Steinel, SCS Sentinel (Franța)
• materiale de construcții ecologice: Meesenburg, Ortosil, Procema Perlit, Temad
• unelte de zugrăvit, vopsea, materiale auxiliare pentru construcții: Temad, Schuller
• produse sanitare, mobilier pentru baie: Honest General Trading (brandul Evosanitary), Kuchinox (Polonia), Mongardi (Italia)
• mobilier, design: IDEA Group (Italia), Aosom (Italia), Mongardi (Italia)
• echipamente de protectie: Update Advertising
• colectare selectivă deșeuri, reciclare: Recicleta
• servicii de ridicare și manipulare marfă: Vectra Eurolift Service
• servicii de marketing și performance marketing: Gun Media
• Agenția Poloneză de Investiții și Comerț (The Polish Investment and Trade Agency) va avea un pavilion cu 6 - 7 expozanți din Polonia
• Venue Partener: Universitatea Politehnica din București
• Refreshment Partener: Coca-Cola
• Hostess Partner: Mediamodels
• Wine Partner: Caii de la Letea
• Catering Partner: Happy Friday
• Partener de răcorire: Siviero Maria

Lista expozanților este in curs de actualizare și se poate consulta aici: https://expo-diy.com/expozanti/

Rezervă un stand aici: www.expo-diy.com/expozanti/ sau achiziționează un pachet de partener (Green, Smart sau Home). Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720.120.456

Interesul major din partea expozanților de la prima ediție, cât și dorința exprimată de alte companii în a expune produse în cadrul EXPO DIY 2023 – Smart Green Home, a contribuit la decizia ca expoziția să se desfășoare într-un spațiu mai generos, la Universitatea Politehnica din București – sala AN și Holul Rectoratului, din Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6, București.

Într-un spațiu expozițional cu o suprafață totală de aproximativ de 3.000 de mp, expoziția din cadrul Universității Politehnica din București va aduna cca. 100 de standuri, ce include și un spațiu exterior dedicat caravanelor demonstrative, panourilor fotovoltaice și solare și altor soluții care se pretează a fi expuse în exterior.

Universitatea Politehnica din București (UPB) este cea mai mare și prestigioasă universitate tehnică din țară. Cu o suprafață de peste 100.000 de mp, UPB are cel mai mare și modern campus universitar din România.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri