Prezența unei afaceri în mediul online, indiferent de domeniul de activitate, este vitală pentru ca aceasta să atingă nivelul maxim de vizibilitate. Limitarea la comerțul clasic reprezintă o barieră în dezvoltare, lucru care te va împiedica din atingerea obiectivelor generale de vânzări, marketing și nu numai. Dezvoltarea unui site propriu este un prim pas spre a te putea adresa unui public cât mai larg, iar dacă procesul tehnic este cel care te ține pe loc, poți apela cu încredere la serviciile de creare magazin online oferite de easyCart!

Deblochezi accesul către o arie mai largă de potențiali clienți

Indiferent care ar fi sfera în care activezi, mereu plaja de clienți reală este mult mai mare decât cea la care ai acces atunci când vinzi exclusiv prin metode convenționale. Limitarea în spațiu este unul dintre cei mai mari inamici ai unor afaceri de succes, iar mediul online este o pârghie de lansare pe care o poți exploata la nesfârșit. Un magazin online îți aduce vizibilitate, notorietate, sporește interesul din partea persoanelor ce s-ar putea încadra în categoria clienților țintă și generează încredere.

Online vinzi mai repede și mai mult

Posibilitățile nelimitate de dezvoltare pe care le ai în mediul digital sunt asul pe care te poți baza pentru a genera din ce în ce mai mult profit. Ai acces la persoane interesate din întreaga țară sau chiar de la nivel internațional, lucru care va conduce la o creștere impresionantă a cererii și implicit a profitului.

Poți contura o relație mai strânsă cu publicul tău

Prin dezvoltarea unui magazin online, afacerea ta poate deveni mai mult decât o entitate comercială. Poți face pași importanți în direcția conturării unui brand unic și autentic care atrage prin personalitate și care este aproape de clienții săi. Poți păstra interacțiunea vie, poți crea conexiuni și miza pe latura umană din spatele societății care, în final, fidelizează.

Cu easyCart îți creezi un magazin optimizat în timp foarte scurt

Dacă te sperie procesul tehnic din spatele punerii bazele unui site pe care să vinzi, află că ai nevoie doar de câteva minute petrecute pe site-ul easyCart pentru a înainta acest demers. Întreaga responsabilitate va fi transferată unei echipe de profesioniști atât timp cât configurezi abonamentul dorit și furnizezi toate detaliile necesare pentru ca rezultatul final să fie pe măsura așteptărilor. Vei fi înregistrat pe platformă imediat și vor începe demersurile de creare și lansare a magazinului în așa fel încât, în doar două săptămâni, să îl poți pune în funcțiune și să înregistrezi primele vânzări.

Plătești în funcție de nevoile afacerii tale

EasyCart propune un pachet standard pe baza căruia se construiește fiecare magazin online, la care vei putea plusa ulterior cu integrările și instrumentele de marketing și de vânzări dorite în așa fel încât acesta să performeze la înălțimea așteptărilor. Doar 24 de euro lunar este prețul de plecare pe care îl vei plăti pentru a testa cum te poate ajuta piața online să te dezvolți pentru a putea începe să ai primele vânzări. Ai parte de design optimizat, servicii SEO incluse, proceduri de administrare de bază și multe alte facilități esențiale pentru orice site optimizat către vânzări și generare de profit.

Plecând de la acesta, vei putea opta, oricând dorești, pentru un update avansat, profesional sau premium, în funcție de caracteristicile specifice de care vrei să beneficiezi sau de gradul de ajutor de care ai nevoie în ceea ce privește gestionarea magazinului.

Nu mai pierde timpul! Conturează o prezență puternică în online care atrage și vinde cu ajutorul platformei de creare magazin online easyCart!

Sursa foto: easyCart

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri