Foodpanda, platforma de comenzi de mancare, s-a lansat in Timisoara, estimand ca pana la finalul lunii martie numarul de restaurante partenere urmand sa ajunga la aproximativ 40.

Timisorenii pot comanda de pe foodpanda, companie sustinuta Rocket Internet, incubator de afaceri online, dintr-o selectie de peste 20 de restaurante listate in platforma. Potrivit oficialilor companiei, numarul acestora va ajunge la aproximativ 40, pana la finalul lunii martie.

„Obiectivul nostru este ca in 2014 toate restaurantele importante din Timisoara sa fie prezente pe platforma, accesand beneficiile pe care le oferim, de la fidelizarea si atragerea de noi clienti, pana la reducerea sau eliminarea costurilor de marketing, operationale si de procesare a comenzilor”, declara Dan Macarie, Country Manager foodpanda Romania.

foodpanda.ro colaboreaza, in prezent, cu peste 200 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara..

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri