In aceeasi zi in care a avut loc intalnirea, la care au participat peste 60 de manageri din zona magazinelor online din Romania, wall-street.ro a devenit primul cotidian din tara cu o sectiune speciala dedicata eCommerce-ului – ecomTEAM.

Numele sectiunii este inspirat de conferinta regionala omonima care va avea loc anul acesta pe 2-3 aprilie. In cadrul ecomTEAM poti afla informatii de ultima ora de la specialisti internationali si din Romania care te pot ajuta sa iti dezvolti business-ul online.

In cadrul ecomTEAM vei avea ocazia sa interactionezi cu Dan Bulucea, CEO Google Romania, Iulian Stanciu, CEO eMag.ro, Alison Battisby, specialista britanica pe Social Media, Marius Pahomi, general manager Conversion sau David Sottimano, consultant Distilled.net.

WALL-STREET.RO va continua astfel de initiative, pe diferite domenii de activitate, cotidianul propunandu-si astfel sa sprijine antreprenoriatul si initiativele business romanesti. Evenimentele de tip Industry Nights sunt realizate in baza parteneriatului dintre wall-street.ro si Red Angus Steakhouse.

Citeste si:
Competitia Mastercard Bank of the Year ajunge la a 5-a editie
Competitia Mastercard Bank of...

Fotografii, de Mircea Dragos