“Vanzarile Oktal din perioada Sarbatorilor Pascale vor urca cu aproximativ 20% comparativ cu anul trecut. Produsele care vor inregistra cele mai mari cresteri sunt tabletele, smartphone-urile si electrocasnicele mici”, a declarant Dan Dumitrescu, manager general al Elka-Oktal Group, companie care detine magazinul online Oktal.ro.

In luna aprilie, valoarea cosului de cumparaturi va creste de la circa 1.000 de lei la aproximativ 1.400.

“Romanii sunt mai darnici de sarbatori si obisnuiesc sa aloce mai multi bani pentru cumparaturile din aceste perioade. Drept urmare, estimam ca acestia vor creste bugetul de achizitii pe Oktal cu pana la 400 de lei cu ocazia Sarbatorii Pastelui din acest an”, a precizat Dan Dumitrescu.

Citeste si:

De asemenea, acesta a mentionat ca romanii au devenit mai chibzuiti cu banii lor si au inteles ca atata timp cat comanda din vreme, pot avea acces la mai multe oferte speciale. Campania de oferte include reduceri de pana la 50% la televizoare, smartphone-uri, tablete, laptopuri, produse de ingrijire personala si multe altele.

In primul trimestru al acestui an, Oktal a inregistrat vanzari mai mari cu 15% fata de acelasi interval din 2013. Produsele care s-au cumparat cel mai bine au fost telefoanele mobile, tabletele, laptopurile, televizoarele si electrocasnicele, iar dintre acestea categoria cu cel mai mare avans a fost cea a tabletelor, care a avut un plus de 50%.